Ana sayfa Dizi Haberleri Vuslat dizisiyle ekrana dönen Kadir Doğulu’yu ‘garson’ diye aşağılamışlar!

Vuslat dizisiyle ekrana dönen Kadir Doğulu’yu ‘garson’ diye aşağılamışlar!

tarafından zk zk
Babamın Günahları isimli dizisi tutmayan Kadir Doğulu, bu kez TRT1’de ekrana gelecek olan Vuslat dizisinde Devrim Özkan ile kamera karşısına geçiyor.

Kendisi gibi oyuncu olan Neslihan Atagül ile bir süre önce evlenen Doğulu, kısa bir süre sonra ekrana gelecek olan dizi öncesinde, Posta gazetesine bir röportaj verdi.

10 yaşında ailesinin refahına katkıda bulunmak istediği için çalışmaya başlayan Doğulu, mahalle esnafında, otel ve restaurantlarda çalışmaya başladığını, daha sonra yiyecek içecek sektöründe çalışma kararı aldığını ve mekanların mutfaklarından başlayıp işletmesine ve ortaklığına kadar gittiği, 14 yıl boyuncu bu sektörde yer aldığını belirtti.

Mersinli olan Kadir Doğulu, şehre gelen tiyatro oyunlarını takip ettikten sonra oyunculuk aşkının başladığını belirterek, 28 yaşında kapısını bir yapımcının çalmasıyla çocukluk hayalinin gerçekleştiğini anlattı.

Vuslat dizisiyle ekrana dönen Kadir Doğulu'yu 'garson' diye aşağılamışlar! 7

Hayatta hiç bir şeyin tesadüf olmadığını söyleyen Kadir Doğulu, her zaman elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını da ifade ederek şöhretin kaygan bir zemin olduğunun da altını çiziyor.

Nedir size bunu söyleten? Şöhretin büyüsüne kapıldığınız, savrulduğunuz zamanlar mı oldu?

“Şöhretin, paranın kendine ait olduğunu sanıyorsun. Ama değil. Ona sahip olabilmek için önce saygı duymayı bilmeli ve nereden geldiğini hiç unutmamalısın” diyen Kadir Doğulu, işletmecilikten geldiği için kimi zaman insanların tuhaf yargılarına da maruz kalmış.

Kadir Doğulu, konuyla ilgili de şunları anlatıyor:

-“‘Garson’ yakıştırması yaptılar ve bunu aşağılama cümlesi olarak kullandılar. Gittiğiniz her yerde size hizmet eden bir garson, servis elemanı yok mu? Siz beni nasıl o kavramla aşağılamaya çalışırsınız? O zamanlarda gerçekten kendi adıma değil ama garsonluk mesleğini yapan çalışma arkadaşlarım adına hicap duydum ve üzüldüm.”