Ana sayfa Dizi Fragmanları Vuslat’ın ateşi herkesi yakacak! Vuslat 32. bölüm fragman!

Vuslat’ın ateşi herkesi yakacak! Vuslat 32. bölüm fragman!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- TRT1 ekranlarında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Vuslat dizisinde yeni bölüm 9 Aralık’ta yayınlanacak. 32. bölümden ilk fragman paylaşıldı… Dizide Aziz ve Salih Baba’nın konuşmaları izleyiciler için müthiş bir tecrübe birikimi… Kadir Doğulu, Mehmet Özgür, Devrim Özkan ve Ümit Kantarcılar’ın başrollerindeki dizi her ne kadar reytinglerde iyi değilse de bir kez izlemeye başlayanın da bırakamadığı bir yapım.

Yine her şeyin birbiriyle bağlı olduğu ve büyük bir heyecan fırtınasının yeni bölümde de izleyicileri saracağını fragmandan görebilirsiniz.

Feride ve Aziz’in aşkı nasıl ilerleyecek? Aziz, babasının Feride’yi nasıl üzdüğünü anlayacak mı? İzleyiciler en çok da Aziz’in Feride’ye karşı bu konuda duyarsız kalmasından, onu dinlememesinden dolayı rahatsız.

“Beni bırakma” diye Aziz’e yalvaran Feride’nin yüreğindeki ateş izleyicileri ekran başında yakacak.Ama Aziz bunu anlayacak mı? “Bütün acıları tek başına çekiyor” diyerek Feride’ye destek olan izleyiciler Aziz’in onu anlamasını istiyor.

Salih babanın manası ve konuşmalarını çok derin bulan izleyiciler, her bölümde yeni bir bilgi ve deneyim sahibi olmaktan mutlu.

İşte 32. bölüm fragmanı: