Ana sayfa Dizi Fragmanları Yaz Şarkısı dizisi 3. yeni bölümde Yaz’ın aklı fena karışacak!

Yaz Şarkısı dizisi 3. yeni bölümde Yaz’ın aklı fena karışacak!

tarafından ker_def

Fox TV’nin sevilen dizilerinden Yaz Şarkısı, ilk iki bölümü ile Pazar akşamlarının alternatif programlarından birisi oldu. İzleyicilerin ilgisini çeken dizinin başrollerinde Nilsu Berfin Aktaş ile Mustafa Mert Koç bulunuyor.

İki genç oyuncunun iyi bir uyum yakalaması ile dikkatleri daha da çok çeken Yaz Şarkısı dizisinin 3. yeni bölümü 23 Temmuz Pazar akşamı yayınlanacak. Peki dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte detaylar:

Neriman’ın Murat’ın annesi olduğu gerçeği ortaya çıkınca işler iyice karışır. Neriman, ben bu kızı gelin olarak kabul etmiyorum derken; Emine olup biteni anlama derdindedir.

Ortamı yumuşatmak için kendince yöntemini devreye sokmasıyla başını derde sokması bir olur. Murat daha şimdiden aşkı ve annesi arasında sıkışıp kalmıştır. O bu durumu çözmeye çalışırken Kemal de boş durmamış, Yaz’ı etkileyecek onu rahatlatacak bir sürpriz planlamıştır.

Tabii bu plan Murat’ın gönlünü almaya çalışan Yaz’ın verdiği sözü unutmasına ve Murat’ı zor durumda bırakmasına sebep olur. Kemal’in de yakınlığıyla dengesi iyice karışan Yaz, Murat’ın kendisine haksızlık yaptığını düşünmektedir.

Etrafından duyduğu “bu çocuk sana aşık” sözleri de iyiden iyiye zihnini meşgul etmeye başlamıştır. Bunun hesabını sormaya kalktığındaysa başına gelenler, en başta kendisi olmak üzere herkesi zora sokacaktır.