Ana sayfa Dizi Fragmanları Yabani dizisinin 20. yeni bölümünde bir sır perdesi daha aralanıyor!

Yabani dizisinin 20. yeni bölümünde bir sır perdesi daha aralanıyor!

tarafından ker_def

Reytingleri ile son dönemin önemli çıkışlarından birisini gerçekleştiren Yabani dizisi, salı akşamları çok başarılı bir süreç içinde bulunuyor. Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas ikilisinin başrolünde yer aldığı diziye en son Nur Fettahoğlu’nun da katılması, projenin geleceği adına iyi bir adım oldu.

Peki 30 Ocak Salı akşamı yayınlanacak olan 20. yeni bölümde neler olacak?

Yaman Ali dedesinin ölümünden Serhan’ın sorumlu olduğuna emin adımlarla kanıt peşindedir. Şoförden öğrendikleri, Serhan’ın suç ortağının Şebnem olduğunu gösterir.

Peki ama Yaman Ali, bu yola beraber çıktığı Rüya’nın annesinden şüphelenerek, ilişkilerini bir çıkmaza sürüklenmesini göze alabilecek midir?

Yaman Ali’nin mahalle arkadaşlarıyla birlikte annesini Soysalanlar hanesinden almasının ardından bir sır perdesi daha aralanır.

Neslihan evliliği boyunca kendini suçladığı her hatanın asıl mesulünün Serhan olduğunu öğrenmiştir. Alaz ve Çağla dahil tüm çocukları Neslihan’a kol kanat gerer, Serhan artık yalnız bırakılmıştır ve günahlarının bedelini ödemek zorundadır.

Neslihan bu zor vakitte Güven’e sığınmak ister. Fakat eski aşıklar geçmişe dair defterleri açtıkları sırada karşılarına çıkan bir isim, hayatın gerçeklerini tokat gibi yüzlerine çarpacaktır.