Ana sayfa Sosyal Medya Merve Dizdar dizide önce sinir etti, sonra gönülleri çeldi!

Merve Dizdar dizide önce sinir etti, sonra gönülleri çeldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2020 yılı Merve Dizdar için ilginç deneyimlerle dolu bir yıl oldu… Alice müzikalinde sergilediği başarılı performanstan sonra dizi setlerine yeniden dönme kararı alan Merve Dizdar, 2020 yılında pandemi öncesinde Mucize Doktor dizisine Damla karakteri ile katılmıştı.

Ünlü oyuncu, bu yapımda pek de sevilmeyen bir karaktere hayat vermesi nedeniyle sosyal medyada zorlu anlar yaşamıştı. Damla karakteri, Kıvılcım ile birlikte dizinin en sevilmeyenlerinden ve gıcık diye nitelendirilen karakteri oldu. Ancak Merve Dizdar’ın Mucize Doktor macerası pandemi nedeniyle uzun sürmedi. Dizinin ikinci sezonunda da Damla karakterine yer verilmeyince oyuncu bir anda işinden de oldu.

Ancak 2020-2021 sezonu öncesinde TRT1 için hazırlanan Masumlar Apartmanı dizisinde Alice müzikalindeki arkadaşı Ezgi Mola ile birlikte başrolde yer alan Merve Dizdar, Gülben karakteri ile bir anda izleyicilerin favorisi oldu.

Damla ile kızdıran oyuncu, Gülben ile gönülleri çelmeyi başarmıştı. Bu iki farklı deneyimi de aynı yıl yaşayan oyuncu, Masumlar Apartmanı’ndaki muhteşem performansı ile de tüm hayranlarının kalbine yerleşti.

Sosyal medyadan zaman zaman paylaşımlarda bulunan oyuncuya yönelik sevgi selini yorumlarda görebilirsiniz. 500 bine yakın takipçisi bulunan oyuncunun hayran kitlesi de her geçen gün artıyor.

Gülben karakteri ile kariyerinde müthiş bir sıçramaya imza atan Merve Dizdar, geniş kitleler tarafından da bu karakter sayesinde tanınmış oldu.

Merve Dizdar dizide önce sinir etti, sonra gönülleri çeldi! 7

Takipçileri oyuncu için çok güzel mesajlar yazıyor.

“Heyecan duyuyorum izlerken bu kadar mı iyi oynar” diye yorum bırakan birçok dizi hayranı bulunuyor. Oyuncunun güzelliğine yönelik de birçok iltifat paylaşılıyor.