Ana sayfa Sosyal Medya Yakışıklı oyuncu Burak Tozkoparan ekranlara aksiyonu bol bir karakterle dönüş yapıyor!..

Yakışıklı oyuncu Burak Tozkoparan ekranlara aksiyonu bol bir karakterle dönüş yapıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Burak Tozkoparan, dizi setlerinde başarısı ile dikkat çeken genç isimlerden birisi oldu. 30 yaşındaki oyuncu, 2014 yılındaki Paramparça isimli diziyle kariyerine başladı. Ozan karakterindeki gençlik enerjisi ile dikkat çeken oyuncunun akılda kalan rolü ise Kırgın Çiçekler dizisindeki Ali Göktürk komiser olmuştu.

Ekranlara en son Destan dizisiyle gelen oyuncu canlandırdığı “Temur Tegin” karakteriyle de beğeni toplamıştı. Burak Tozkoparan şimdilerde TRT1’in yeni dizisi Avcı ile ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.

Avcı dizisinde “Selim” karakterine hayat verecek olan Tozkoparan, rolü için ciddi hazırlıklar yapıyor, eğitimler alıyor. Yeni rolü “Selim” için bambaşka bir karakter olarak seyirci karşısına çıkacak olan oyuncu, uzun saçları, ata binmesi ve aksiyon, dövüş sahneleri ile adından sıkça söz ettirecek.

Yakışıklı oyuncu Burak Tozkoparan ekranlara aksiyonu bol bir karakterle dönüş yapıyor!.. 7

Avcı’nın yapımcı firması ise Kuruluş Osman ve Destan gibi etkili dizilerin yapımcısı olan Bozdağ Film. Dizide Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan’da rol alıyor.

Ön hazırlıkları devam eden Avcı dizisinin hikayesinde bir dönem çok konuşulan savunma sanayii kuruluşu Aselsan’ın mühendislerinin uçak kazasında ölümleri ile ilgili sahnelerin de yer alacağı ortaya çıktı. Bu da gösteriyor ki, Avcı dizisi yakın döneme ilişkin bazı olayların arka planında neler yaşandığına yönelik olarak ekran başındaki izleyicilere yeni bir yaklaşım sunacak gibi görünüyor.