Ana sayfa Sosyal Medya ‘Baht Oyunu’nun ‘Bora’sı Aytaç Şaşmaz’ın partneri ile yaptığı paylaşım ilginç yorumlar aldı!

‘Baht Oyunu’nun ‘Bora’sı Aytaç Şaşmaz’ın partneri ile yaptığı paylaşım ilginç yorumlar aldı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kanal D’nin, yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı dizisi ‘Baht Oyunu’, bu akşam  11. bölümüyle ekranlara gelecek.

Dizide Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel baş rollerde. İkili büyük bir uyum sağladı. Hikayesiyle de çok sevilen ‘Baht Oyunu’nun izleyicisi, dizide ‘Ada’ karakterini canlandıran Cemre Baysel ile ‘Bora’ karakterine hayat veren Aytaç Şaşmaz’ı birbirine çok yakıştırıyor.

‘Baht Oyunu’nun ‘Bora’sı Aytaç Şaşmaz’ın partneri ile yaptığı paylaşım ilginç yorumlar aldı! 8

Beklenen reyting oranına ulaşamasa da ‘Baht Oyunu’ sosyal medyada da geniş bir etkileşim oluşturmayı başardı. Başrol oyuncularının birlikte yaptıkları paylaşımlarda bu etkileşimi artırıyor. Aytaç Şaşmaz,  instagram hesabından yaptığı son paylaşımda partneri ile birlikte verdiği pozun  altına ‘İyi ki!’ yazdı.

‘Baht Oyunu’nun ‘Bora’sı Aytaç Şaşmaz’ın partneri ile yaptığı paylaşım ilginç yorumlar aldı! 9

Paylaşımında, partnerinin ismini alın kısmına etiketleyen Şaşmaz’a takipçilerinden esprili yorumlar geldi.  Çiftin, ‘Alın yazım mı demek istiyorsunuz Aytaç Bey? ve ‘Buralar yine yangın yeri’ şeklinde yorumlar alan fotoğrafı kısa sürede binlerce beğeni kişi tarafından beğenildi.