Ana sayfa Dizi Haberleri Açelya Devrim Yılhan’ı Masumlar Apartmanı’ndan sonra yeni rolünde görenler şaşkına döndü!

Açelya Devrim Yılhan’ı Masumlar Apartmanı’ndan sonra yeni rolünde görenler şaşkına döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumlar Apartmanı dizi projesinin en dikkat çeken karakterlerinden birisi Hasibe olmuştu. Dizide Safiye, Han, Gülben, Umut ve Neriman karakterlerinin annesi rolünde yer alan Açelya Devrim Yılhan hikayenin en karanlık isimlerinden birisiydi.

Dizideki rolü nedeniyle de yaşı makyaj ile büyütülmüş bir şekilde ekrana yansıyan oyuncu, çok farklı bir imaja sahipti. Hasibe ölümünden sonra Safiye, Gülben ve Han karakterlerinin halüsinasyonlar görmesinin de sebebiydi. Özellikle de Safiye karakteri dizi boyunca annesi ile sürekli konuşan ve onun etkisi altındaki birisi olunca, Açelya Devrim Yılhan da genellikle psikolojik sıkıntısı yüksek sahnelerde rol aldı.

Açelya Devrim Yılhan'ı Masumlar Apartmanı'ndan sonra yeni rolünde görenler şaşkına döndü! 9

Bu nedenle de dizi hayranları ünlü oyuncuyu çok farklı bir şeklide hafızalarına yazdı. Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı karakter nedeniyle birçok kişi ürtüken birisi olan Açelya Devrim Yılhan, şimdilerde ise Fox TV’de yayın hayatına yeni başlayan Hayatımın Şansı isimli dizide Canan isimli karakteri canlandırıyor.

1985 doğumlu olan oyuncu, henüz 37 yaşında ve tiyatro kökenli olmasının da etkisiyle karakter yaratma konusunda da ustalık sergiliyor. Hasibe karakterinden sonra oyuncuyu Canan olarak Hayatımın Şansı dizisinde gören birçok kişi de büyük şaşkınlık yaşadı.

Açelya Devrim Yılhan'ı Masumlar Apartmanı'ndan sonra yeni rolünde görenler şaşkına döndü! 10

Mağrur bir görüntüsü bulunan Canan karakteri, kendi içinde ise sevgiye ve şefkate büyük açlık çekiyor. Kocası Alper’e duyduğu büyük sevgi onu aynı zamanda hırçınlaştırıyor. Sevgisini göstermeyi bilmeyen birisi olan Canan, anne olup çocuğuna kendisinin görmediği sevgiyi vermeyi çok istiyor Ancak Canan’ın bebeği daha doğmadan ölünce de büyük bir travma yaşıyor.

Açelya Devrim Yılhan, yeni dizideki karakteri için imaj yeniledi ve izleyiciler de onun yeni halini şaşkınlıkla karşıladı. Korkutucu bir karakter olan Hasibe’den sonra güzelilğini ve gençlik enerjisini yansıtan oyuncu, şimdi ekranda bambaşka bir görüntü sergiliyor.

Oyuncu karakterini şu sözlerle ifade etti: “Kocasını seven bir kadın. Birçok seven kadın gibi kocasının durumu ile alakalı bir kıskançlığı var. En büyük motivasyonu çocuk. Anne olmak istiyor, yuva kurmak istiyor çocuğu ile beraber. En büyük amacı o.”

Açelya Devrim Yılhan'ı Masumlar Apartmanı'ndan sonra yeni rolünde görenler şaşkına döndü! 11

Canan’ın senaryo içinde akışı değiştirebilecek birisi olduğundan da bahseden Yılhan, “Senaryo içinde akışı değiştirebilecek bir karakter ama onu zamanla göreceğiz” ifadesini kullandı.

Dizide İlker Kızmaz ile partnerlik yapan oyuncu yeni bölümlerde karakterin farklı yönleriyle hikayede çok etkili olabileceğini de ifade etmiş oldu.