Ana sayfa Sosyal Medya Yaktın Sefirin Kızı! Yaktın Neslihan Atagül! Ne ciğer ne de gözyaşı kaldı!

Yaktın Sefirin Kızı! Yaktın Neslihan Atagül! Ne ciğer ne de gözyaşı kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Neslihan Atagül ve Engin Akyürek döktürdü… Star TV’nin yeni dizisi Sefirin Kızı, ilk bölümü ile izleyicilerle buluştu. Sadece ülkemize değil, birçok ülkede de Engin Akyürek ve Neslihan Atagül çiftinin nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyordu.

Dizinin muhteşem bir başlangıç yaptığını söylemek lazım. Merak ve heyecan ile geçen haftalara değdiğini gösteren bir ilk bölüm performansı ekrana yansıdı. Sosyal medyada yapılan yorumlarda diziye ve oyunculara övgüler vardı.

Neslihan Atagül ve Engin Akyürek performansları ile göz doldurdu. Dizi çiftinin uyumlu halleri de büyük beğeni topladı. Atagül’ün ağlatan sahneleri izleyicileri derinden etkiledi. Sosyal medyada Neslihan Atagül, gündemin ilk sırasına yerleşti.Sefirin Kızı dizisi için binlerce yorum paylaşıldı.

Sosyal medya adeta kaynadı. Neslihan Atagül’ün duygusal sahnelerdeki performansı ekran başındaki izleyicilere de gözyaşı döktürdü.

Dizinin duygusal sahneleri, Neslihan Atagül’ün ağlatan halleri ne ciğer bıraktı ne de gözyaşı… İşte sosyal medyaya yansıyan Sefirin Kızı yorumları:

Yaktın Sefirin Kızı! Yaktın Neslihan Atagül! Ne ciğer ne de gözyaşı kaldı! 15 Yaktın Sefirin Kızı! Yaktın Neslihan Atagül! Ne ciğer ne de gözyaşı kaldı! 16 Yaktın Sefirin Kızı! Yaktın Neslihan Atagül! Ne ciğer ne de gözyaşı kaldı! 17 Yaktın Sefirin Kızı! Yaktın Neslihan Atagül! Ne ciğer ne de gözyaşı kaldı! 18 Yaktın Sefirin Kızı! Yaktın Neslihan Atagül! Ne ciğer ne de gözyaşı kaldı! 19 Yaktın Sefirin Kızı! Yaktın Neslihan Atagül! Ne ciğer ne de gözyaşı kaldı! 20 Yaktın Sefirin Kızı! Yaktın Neslihan Atagül! Ne ciğer ne de gözyaşı kaldı! 21 Yaktın Sefirin Kızı! Yaktın Neslihan Atagül! Ne ciğer ne de gözyaşı kaldı! 22 Yaktın Sefirin Kızı! Yaktın Neslihan Atagül! Ne ciğer ne de gözyaşı kaldı! 23