Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisi önce reytingleri daha sonra da youtube’u adeta patlattı!

Yalı Çapkını dizisi önce reytingleri daha sonra da youtube’u adeta patlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin izlenme oranlarını bir hayli yükselten Yalı Çapkını dizisinin bu müthiş çıkışını kimse beklemiyordu. Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ikilisi de son dönemin en popüler dizi çiftlerinden birisi olmayı başardı.

Yalı Çapkını dizisinin etkileyici hikayesi ile milyonları kendisine çekmesi ve bunun artarak devam ediyor olduğu gerçeğini ifade etmek gerekiyor. Reytinglerde çift haneli oranlara ulaşmak o kadar zor ki, bu sezon bu durumu sadece iki dizi başarabiliyor. Birisi, ilk iki sezonda da aynı başarıyı yakalayan Gönül Dağı, diğeri ise yeni bir dizi olmasına rağmen Yalı Çapkını.

Reytingleri adeta patlatan dizi artık Cuma akşamlarının rakipsiz dizisi konumunda ve sezonun en iyi projelerinden birisi olmayı sürdürmek için de hayranlarının desteğini bekliyor. Bu desteğin her alanda geldiğini de gördüğümüzü ifade edelim.

Yalı Çapkını dizisinin başlamasından bu yana sekiz hafta geride kaldı ve dizinin youtube kanalı bu kısa sürede 1 milyon aboneye ulaştı. Zaten yayınlanan fragmanların ve tüm bölümlerin, ayrıca dizinin sahnelerinden oluşan videoların milyonlarca kez izlendiği Yalı Çapkını, başarısını bir kez daha kanıtladı.

Yalı Çapkını dizisi önce reytingleri daha sonra da youtube'u adeta patlattı! 49

Sadece reytingleri ile değil, sosyal medyada gündem olması ve sürekli en çok konuşulan konuların başında gelmesi ile dikkat çeken dizi, youtube ortamında da milyonlarca kez izlenen videoları ile büyük bir patlama yaptı.

Çetin Tekindor gibi usta bir oyuncunun da yeniden ekranlara dönmesini sağlayan Yalı Çapkını dizisi YouTube’da o kadar büyük ilgi gördü ki, dizinin her bölümü bu platformda 10 milyona yakın veya bazen daha fazla görüntülenme elde ederek herkesi şaşırtmaya devam ediyor.

Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları gibi önemli oyuncuların da kadroda yer aldığını ve bu büyük başarıda tüm ekibinin payının olduğunu söylemek gerekiyor.

“ Yalı Çapkını”, yeni bölümüyle her cuma günü Star’da!