Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisi, reytinglerden sonra dünya çapında ses getiren bir gelişmeyle gündemde!

Yalı Çapkını dizisi, reytinglerden sonra dünya çapında ses getiren bir gelişmeyle gündemde!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Cuma akşamları Star TV’de yayınlanmaya başlanan Yalı Çapkını dizisi, 2. bölümden sonra reytinglerdeki hızlı yükselişi ile büyük dikkat çekmişti. Başrollerinde iki genç ve başarılı isim Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in yanı sıra usta oyuncu Çetin Tekindor’un da yer aldığı dizi, sosyal medyada da giderek yükselen başarılara imza atıyor!

Tekrarlarıyla bile pek çok diziyi sosyal medyada katlayan oranlarda konuşulmaya devam eden Yalı Çapkını dizisi, dünyaca ünlü bir kuruluş olan The WIT tarafından yapılan bir araştırmada da Türkiye’den Eylül ayı listesine giren diziler arasında yer almayı başardı!

Dünyanın pek çok ülkesinde televizyon ve dijital platformlarda yayınlanan eğlence içeriklerinin sosyal medya üzerindeki etkilerini ölçen The WIT tarafından Eylül ayı için oluşturulan tabloda Yalı Çapkını da listeye girdi! Türkiye’den 4 dizi, ilk 10’a giren tabloda yer alarak büyük gurur yaşattı!

435 bin takipçi ile Amazon Prime’ın The Lord Of The Rings devam dizisi The Rings of Power’ın zirvede yer aldığı listede 7. sırada. Listenin 2. sırasında da atv’nin yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam yer alıyor. Ayrıca 9. sırada bir Küçük Gün Işığı ve 10. sırada da Bir Peri Masalı dizileri bulunuyor.

Yalı Çapkını dizisi, reytinglerden sonra dünya çapında ses getiren bir gelişmeyle gündemde! 8

Henüz 3 bölümü yayınlanmasına karşılık izleyenlerin çok beğendiği ve heyecanla takip ettikleri bir dizi olma şansını yakalayan Yalı Çapkını dizisi, Antep’te başlayan hikayesi ile dikkatleri çekmişti. İki genç insanın ailelerinin isteğiyle evlendirilmeleri ve sonrasında yaşananların anlatıldığı hikayede Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu’nun uyumlu ekran partnerliği kısa sürede beğeni kazandı.

Kadrosunda ayrıca Emre Altuğ, Gözde Kansu, Gülçin Santırcıoğlu gibi isimlerin de yer aldığı Yalı Çapkını, reytinglerde olduğu kadar sosyal medyada da başarılı bir gidiş izliyor. Bu sürecin dünya çapında kazandığı son başarılı sonuç ise heyecan yaşattı.

Dizi, Social Wit List’te 7. sırada yer alırken, aynı zamanda 44 bin takipçili bir dizi olarak sosyal medyada dünyanın en dikkat çeken yapımlarıyla da rakip oldu!

Eylül ayında ilk 10 tablosundaki tüm dizi ve programları aşağıda görebilirsiniz…

Yalı Çapkını dizisi, reytinglerden sonra dünya çapında ses getiren bir gelişmeyle gündemde! 9