Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisi, reytinglerden sonra Instagram’a da damgasını vurdu!

Yalı Çapkını dizisi, reytinglerden sonra Instagram’a da damgasını vurdu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Cuma akşamları Star TV’de ekrana gelen Yalı Çapkını dizisi, sezonun en çok izlenen dizisi olarak büyük bir merakla izleniyor! Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un yer aldıkları yapım, kanalın da göz bebeği dizilerinin başında geliyor.

Karşısında rakip tanımayan bir dizi olarak izleyiciyi ekrana kilitleyen Yalı Çapkını, OGM Pictures imzalı bir dizi. Başrollerde yer alan Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in enerjilerinin de tutması ve karşılıklı oyunculuklarında ortaya çoğu zaman eğlenceli sahnelerin de çıkması ile birlikte dizi merakla takip ediliyor.

Sosyal medyada Ferit ve Seyran karakterlerinin hemen her sahnesi üzerine pek çok yorum yapılıyor. Paylaşımlarla birlikte sosyal medyada da popüler olan Yalı Çapkını dizisi, aynı zamanda resmi hesaplardan da merakla takip ediliyor. Bazı sahnelerin ön plana çıkarıldığı, Ferit ve Seyran sahnelerine yapılan eğlenceli kolajlar ile birlikte izleyici diziyle ilgili kimi yorumlar ve haberleri de bu hesaptan alıyor.

Yalı Çapkını dizisi, reytinglerden sonra Instagram'a da damgasını vurdu! 7

Yalı Çapkını dizisinin resmi instagram hesabının takipçi sayısı ise giderek artıyordu. Son olarak bu sayının 1 milyona ulaştığı yapılan açıklama ile ortaya çıktı! İzleyicilerin Yalı Çapkını hesaplarını büyük bir merakla takip ettikleri de bu sonuçtan görülüyor.

Dizinin twitter hesabı da merakla takip edilirken, instagram hesabının takipçi sayısının ise henüz sezon ortasında 1 milyona ulaşmış olması da ayrı bir başarı örneği! Yaşanan bu gelişme sonrası dizinin twitter hesabından da sevindirici haber duyuruldu ve “Yalı Çapkını instagram hesabı 1M oldu! Bizi takip eden ve dizimizi her hafta birinci yapan tüm izleyicilerimize teşekkürler!” mesajı, Seyran ve Ferit sahnesi eşliğinde gönderildi.