Ana sayfa Dizi Haberleri Akın Akınözü’nün Tuzak dizisine sosyal medyada destek çok, ama reytinglerde o destek yok!

Akın Akınözü’nün Tuzak dizisine sosyal medyada destek çok, ama reytinglerde o destek yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında Çarşamba akşamları yayınlanmaya devam eden Tuzak dizisi, önceki hafta alınan karar ile yayın saati ileriye çekilerek 22.30’da gösteriliyor. Bu da kanal yöneteminin artık diziyi en çok izlenen saat diliminde yayınlamak istemediği ve bir anlamda umudunu kestiği değerlendirmelerini ortaya çıkartıyor.

TV8’in patronu Acun Ilıcalı’nın Tuzak dizisinin final yapacağı iddialarını yalanlaması ve devam edeceklerini duyurması ile birlikte izleyenler rahatladı. Akın Akınözü ile Bensu Soral ikilisinin başrolündeki dizinin bir diğer başrol oyuncusu Talat Bulut’un senaryoya yönelik eleştirileri de büyük dikkat çekmişti.

Tuzak dizisinde izleyiciler bir sonraki bölümde neler olacağını tahmin etmenin çok zor olduğunu ve hikayenin iyi ilerlediğini belirten yorumlarla sosyal medyada güçlü bir destek sunuyor. Tuzak dizisine gösterilen bu sosyal medya ilgisinin altında da Akın Akınözü hayranlarının çabaları yatıyor.

Dizinin bu sosyal medya gücüne karşılık olarak hem yayın saati noktasında kanal yönetiminin desteğini azalttığı gerçeği, hem de bu gelişme sonrasında reytinglerin daha da düştüğü ortada duruyor. Yani sosyal medyadaki izleyici desteğinin karşılığı ne tv8 yönetiminde var, ne de televizyon izleyicileri Tuzak dizisine bu kadar yoğun bir ilgi gösteriyor.

Yurt dışında da Türk dizilerini seven geniş bir izleyici kitlesi var ve bu kitlenin de Tuzak dizisine ciddi bir ilgisinin olduğunu sosyal medya paylaşımları ile görebilirsiniz.

Tuzak dizisi çelişkiler içinde yoluna devam ediyor ve 9. bölümde geride kaldı. Dizinin akıbeti net değil, en azından Acun Ilıcalı’nın devam edeceklerini açıklaması ile rahatlayan bir izleyici grubu olduğunu söyleyebiliriz.