Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisi, Star TV’nin diğer dizilerini yükseltme aparatına dönüştürüldü!

Yalı Çapkını dizisi, Star TV’nin diğer dizilerini yükseltme aparatına dönüştürüldü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2022 – 2023 sezonunun en iddialı projesi olan Yalı Çapkını dizisi 15’li reytinglere ulaşabilen tek yapım olarak büyük başarı kazandı. Sezonun en iyisi olmayı elde ettiği çift haneli reytingleri tekrarlayarak sürdüren dizide Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ikilisi de hem başrolün hakkını veriyor hem de bunun meyvelerini topluyor.

Yalı Çapkını dizisiyle birlikte başrol oyuncuları magazin gündeminden düşmüyor, sosyal medya onları konuşuyor. Star TV’nin izlenme oranlarını yukarıya çeken bir yapım olarak Yalı Çapkını, muazzam bir başarıya imzasını attı. Dizinin bu büyük başarısını diğer yapımlarına da aktarma çabası içindeki Star TV’nin aldığı bazı kararlar sorgulanma ihtiyacı taşıyor.

Yalı Çapkını dizisinin fragmanlarında ilk olarak Çöp Adam dizisinin tanıtımını görenler bu duruma pek de alışamamıştı. Çöp Adam dizisinin de iyi reytingler elde etmesinde Yalı Çapkını üzerinden yapılan tanıtım çalışmasının etkili olduğu düşüncesi kanal yetkililerini farklı bir yönteme daha itti.

Star TV’nin geçtiğimiz pazartesi günü ilk bölümü yayınlanan Ömer dizisi için de Yalı Çapkını’nın büyük başarısını kullanma çabası izleyicileri yine şaşırtacak.

Yalı Çapkını dizisi, Star TV'nin diğer dizilerini yükseltme aparatına dönüştürüldü! 7

Barış Falay ile Selahattin Paşalı’nın Reşat ile Ömer karakterleri ile Yalı Çapkını dizisinde konuk olarak yer alacağı ortaya çıktı.

OGM Pictures bir yapım firması olarak kendi projelerini aynı kanalda veya farklı kanallarda da olsa birbirleri üzerinden tanıtmayı seven bir şirket.

Star TV’nin de Yalı Çapkını dizisinin başarısını diğer yapımlara aktarma çabası anlaşılabilir. Ancak bu durumun böyle önemli ve hassas bir dengede ilerleyen Yalı Çapkını’na zarar verme ihtimalini de düşünerek, fazla abartılmaması gerektiğini hatırlatalım.