Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinde Afra Saraçoğlu Mert Ramazan Demir o kadar iyiler ki o sahnelere izleyici bayıldı!

Yalı Çapkını dizisinde Afra Saraçoğlu Mert Ramazan Demir o kadar iyiler ki o sahnelere izleyici bayıldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Star TV’nin Yalı Çapkını dizisi, ilk bölümüyle bazı eleştiriler almış olsa da ikinci bölümüyle adeta reytingde zirve yaptı! Cuma akşamları yayınlanan dizi, bu hafta da 3. bölümüyle ekrandaydı. Dizide, Antep’ten istemediği bir adamla evlendirilerek İstanbul’a gelen Seyhan karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu ile evlendirildiği Ferit arasında gerginlikler yaşansa da izleyici, bu mayanın tuttuğu kanaatinde!

OGM Pictures imzalı dizide, usta oyuncu Çetin Tekindor ve Şerif Sezer’in yanı sıra deneyimli isimler Gülçin Kantırcıoğlu, Emre Altuğ, özde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler de öne çıkan karakterlere hayat veriyor.

Seyran ve Ferit’in, ailelerinin zoruyla evlenmeleri, ilk başta izleyicinin tepkisini çeken bir durum oluşturmuştu. Ancak giderek bu çiftin birbirine çok yakıştığı ve eğlenceli sahnelere imza atmalarıyla daha çok ilgi çektiği de sosyal medyada paylaşımlarında görülmekte. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, daha önce Fox TV’nin ömrü kısa süren Öğretmen dizisinde de birlikte oynamışlardı.

Yalı Çapkını dizisinde Afra Saraçoğlu Mert Ramazan Demir o kadar iyiler ki o sahnelere izleyici bayıldı! 8

Bu kez partner olarak izleyici karşısına çıkan iki genç oyuncu, o kadar iyi oynuyorlar ki özellikle birbirlerini sinir ettikleri kimi sahneler, izleyiciler tarafından büyük beğeni kazanmaya başladı! Rollerinin hakkını veren iki oyuncunun giderek daha çok uyumlu hale gelmesi ile Yalı Çapkını dizisi de izleyicinin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Yalı Çapkını dizisinde Afra Saraçoğlu Mert Ramazan Demir o kadar iyiler ki o sahnelere izleyici bayıldı! 9

Bir izleyicinin yaptığı yorum, genel olarak pek çok kişinin de ortak görüşünü ortaya koymakta. Ferit karakterine çok yakıştırılan Mert Ramazan Demir’in doğru bir seçim olduğu vurgulanırken, Afra Saraçoğlu ile karşılıklı sahneleri de özellikle doğal ve çok başarılı bulunuyor.

3. bölümde, tüm ailenin yemekte olduğu bir sahnede Ferit’in muzip bir şekilde Seyhan’ı sinir edip elindeki bezle vurduğu anlar da sosyal medyada çok konuşulan bir sahneydi. İki oyuncunun doğal halleri, izleyici tarafından övgü dolu yorumlar aldı.

Bu haftaki bölümüyle Cuma akşamı 3 kategoride de reyting birinciliğini alan dizi, giderek daha çok dikkatleri çekmekte. İkilinin birbirlerini gıcık ettikleri sahnelerin videolarını paylaşan izleyiciler, birbirlerine takılan çiftin bu hallerine çok gülüyorlar…

Ayrıca Mert Ramazan Demir, rolünü o kadar rahat ve doğal bir şekilde yapıyor ki izleyiciler hareketlerine bayılıyor! “Adeta Ferit Korhan olmak için doğmuş!” şeklinde yorumlar da yapılıyor sosyal medyada sıklıkla…

İzleyenler, küçük bir detay da olsa iki oyuncunun karşılıklı sahnelerindeki o anlara dikkat çekiyorlar sosyal medya mesajlarıyla…