Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinde herkes o çığlığı bekliyor! Ferit o uçağa bindi mi?

Yalı Çapkını dizisinde herkes o çığlığı bekliyor! Ferit o uçağa bindi mi?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 12. bölümüyle 9 Aralık Cuma akşamı ekrana gelen Yalı Çapkını dizisinde, dedesinden okkalı bir tokat yiyen Ferit’in ne yapacağı büyük merak konusu oldu! Gazetede çıkan haberin eski değil yeni olduğunu öğrenen Ferit, Seyran’ın itirafı sonrası yaşanan gerilimle birlikte her şeyi boş verip gitmeye hazırlanıyor!

Bar önündeki kavgada çekilen fotoğrafların eski olduğuna dedesini inandırmıştı Ferit. Fakat yalan olduğu ortaya çıkıncı Halis Ağa, tüm ailenin yemekte olduğu anlarda, dürüst olarak yanıt vermesini istediği Seyran’a, bir de okula gitme sözü vererek ‘doğru mu, değil mi?’ diye sordu. Seyran, gerçeği itiraf ettikten sonra küplere binen Halis Ağa, torunu Ferit’e herkesin önünde tokat attı. Yere düşen Ferit’in ne yapacağı merak konusuyken, 13. bölüm tanıtımında Ferit’in yaşadığı bu üzücü anlardan sonra New York’a geri dönme kararı aldığı ortaya çıktı.

Yalı Çapkını dizisinde herkes o çığlığı bekliyor! Ferit o uçağa bindi mi? 7

Annesinin tüm ısrarlarına karşılık Ferit kararından dönmezken, konağa gelip Seyran ve Suna’yı kavga dövüş Kazım’ın götürmesi ile birlikte olayların daha da büyüyeceği görülüyor. Pelin’e, New York’a döneceğini söyleyen Ferit’in gitmesi, dedesinin hastalanmasına neden olacak!

Bu arada Ferit’in havalimanında uçağa binmek için yürüdüğü anlarda, Seyran’ın da bir arabadan koşarak indiği ve onu yakalamaya çalıştığı görülüyor. Fragmanın son sahnesinde uçağın havalandığı görülürken, Ferit’in gidip gitmediği merak konusu!

Seyran’ın son anda ‘Ferit’ diyerek çığlığı basıp onu yakaladığı ve gitmekten vazgeçirdiği sahnenin hayalini kuruyor şimdi izleyici! Seyran, Ferit’i o uçağa binmeden yakalayacak mı hep birlikte izleyeceğiz ama dizinin takipçileri son karelerde Pelin ve Yusuf’un yanyana durarak havalimanında Ferit’in gidişini seyrettikleri ve tam da o anlarda olduğu tahmin edilen bir zaman diliminde de Seyran’ın kulağında telefonla konuşurken arabadan inerek koştuğu sahneleri izledi. Tüm bu heyecan dolu anların sonu ise merak konusu…

OGM Pictures imzalı, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrolünde yer aldıkları Yalı Çapkını dizisi, 13. bölümüyle 16 Aralık Cuma akşamı ekranda olacak…