Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinde Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu bir kez daha harcanmasın!

Yalı Çapkını dizisinde Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu bir kez daha harcanmasın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında izleyicilerle yeni sezonda buluşacak olan dizilerden birisi de Yalı Çapkını olacak. Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ilk fragmanı yayınlanınca, izleyiciler de heyecanlandı. İki genç oyuncu daha önce Fox TV’de yayınlanan Öğretmen isimli dizide bir araya gelmişti.

Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu’nun Öğretmen dizisindeki ilk buluşmada harcandığını düşünen birçok izleyici bulunuyor. Yalı Çapkını dizisinde yeniden bu ikilinin bir araya getirilmesine çok sevinen izleyiciler, birbirlerine iyi bir uyum sağlayacaklarını belirtiyor.

Yalı Çapkını dizisi için sosyal medyada yapılan yorumlarda başrol çiftinin başarılı uyumu ve performanslarının yanı sıra hikayenin de dikkat çektiğini belirtelim. Dizide zorla evlendirilen iki gencin birbirleri ile hayata tutunma hikayesini bulacaksınız. İlk başlarda büyük sorunlar yaşayacak olan bu çiftin sonradan büyük bir aşkı yaşaması bekleniyor. Tabii ki dramın en ağır hallerini yine Yalı Çapkını isimli dizide izleyeceksiniz.

Yalı Çapkını dizisinde Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu bir kez daha harcanmasın! 7

Afra Saraçoğlu, Öğretmen dizisinden 2 yıl sonra yeniden televizyon ekranına dönüş yapacak. Dizi zengin erkek, fakir kız teması üzerine yürüyen bir hikaye olduğu için de klişe olarak görülebilir.

Zorla evlendirilen bir kadın teması ise birçok izleyiciyi kızdırdı. Sosyal medyada “Yine mi aynı hikaye” diye yorum yapanlar, Yalı Çapkını dizisinin hikayesine yönelik eleştiriler yaptı.

Çetin Tekindor, Şerif Sezer gibi usta oyuncuların da dizide yer alması nedeniyle çok dikkat çeken Yalı Çapkını dizisinin çekimleri Gaziantep’te başlamıştı. Dizinin ne zaman ekrana geleceği ise henüz açıklanmadı.

Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Doğukan Polat, Beril Pozam gibi isimlerin de öne çıktığı Yalı Çapkını dizisinin sert bir hikayesi olacağını fragmandan anlayabilirsiniz.