Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinde Seyran ve Ferit’e rakip çıktı, işte dizinin yeni favori çifti!

Yalı Çapkını dizisinde Seyran ve Ferit’e rakip çıktı, işte dizinin yeni favori çifti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamlarının sevilen dizilerinden Yalı Çapkını, her yeni bölümü ile milyonların sevgisini kazanmaya devam ediyor. Şimdiye kadar 21 bölümü yayınlanan dizide Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ikilisi çok başarılı bir dizi çifti olarak izleyenleri mest ediyor. Seyran ile Ferit arasında yaşananlar bazen dizi hayranlarını üzse de 22. bölümden yayınlanan ilk görüntüler, ikilinin çok mutlu anlarıyla yeni bölümün heyecanlı olacağına işaret ediyor.

Yalı Çapkını dizisinin 22. yeni bölümü çok özel olarak gibi bir izlenim oluştu. Sosyal medyada yorum paylaşan izleyiciler, “22. bölüm belki de dizinin en iyi bölümü olabilir” diyerek motivasyonu artıcı paylaşımlar yapıyor.

Ferit karakterinin artık karısı Seyran’a tutkuyla yaklaştığı sahneleri izlemek birçok Yalı Çapkını hayranını mutlu edecek. Ancak bir de korku var, “Acaba Ferit eski haline döner mi?” diye soranlar da çok.

Yalı Çapkını dizisinde Ferit ile Seyran kadar ilgi görecek olan bir dizi çifti daha var. Esme ile Kazım’dan bahsediyoruz. Dizide Sezin Bozacı’nın canlandırmakta olduğu Esme karakteri, kocası Kazım’dan çok çekti.

Yalı Çapkını dizisinde Seyran ve Ferit'e rakip çıktı, işte dizinin yeni favori çifti! 7

Diren Polatoğulları’nın muhteşem bir performans sergilediği Kazım karakteri ise hikayede bambaşka birisine doğru dönüşüyor. Şimdiye kadar karısı Esme’ye çektirdiği çileleri unutturmak istercesine Kazım’ın 22. bölümdeki hallerine çok şaşıracaksınız.

Esme ve Kazım ikilisi, dizinin yeni favori çifti olmaya aday gösteriliyor. Bir dizi hayranı şu yorumu yaptı: “Kazım ve Esme sahneleri efsane görünüyor. Sonunda Kazım’ın adım adım insana evrilmesine şahit oluyoruz.”

Birçok izleyici de 22. yeni bölümde Ferit ve Seyran ikilisinin aşk dolu anlarından daha çok, Esme ile Kazım arasında yaşanacakları merakla bekliyor.