Ana sayfa Sosyal Medya Yalı Çapkını dizisinde Zerrin karakterine gösterilen tepki Toprak Sağlam’ın yakın takibinde

Yalı Çapkını dizisinde Zerrin karakterine gösterilen tepki Toprak Sağlam’ın yakın takibinde

tarafından ker_def

Toprak Sağlam, Yalı Çapkını dizisiyle sosyal medyayı fena sallıyor! Cuma akşamlarına damga vuran Yalı Çapkını dizisinde Zerrin karakteriyle dahil olan ünlü oyuncu Toprak Sağlam, geçtiğimiz cuma yayınlanan yeni bölümde trend topic oldu.

Canlandırdığı Zerrin karakteriyle ilgi gören oyuncu, hikayede Buçe Buse Kahraman ile birlikte en çok tepki gösterilen isimlerden birisi oldu. Önce Pelin ardından da Zerrin karakterlerinin yaptıklarına kızan izleyiciler, senaristlerden bu iki karakteri diziden çıkartmasını istiyor.

Tabii ki Toprak Sağlam’ın başarılı performansını da öne çıkartan dizi hayranları, çok sayıda övgü dolu paylaşım da yapıyor.

Cuma akşamları sosyal medyada öne çıkan isimlerden birisi haline gelen Toprak Sağlam, dizinin takipçilerini de ikiye böldü. Ekibe sonradan katılan ve hikayeye farklı bir soluk getiren Toprak Sağlam’a sosyal medyadan “Çok asilsiniz”, “ Sakın dizide kısa kalmayın yoksa tadı kaçar”, “ Çok güzel rol yapıyorsunuz” gibi ifadelerle beğenilerini ileten dizinin takipçileri, Pelin ile Zerrin karakterlerinin uyumuna da dikkat çekiyor.

Pelin karakterine karakterine öfke duyan izleyiciler, “Kızını da al ve git hepimizin iyiliği için” gibi yorumlarda da bulunuyor.

Kısa sürede oyunculuğu ve canlandırdığı karakterle ses getiren Toprak Sağlam, yorumları keyifle okuduğunu dile getirdi. İlk Göz Ağrısı dizisiyle oyunculuk hayatına başlayan oyuncu, daha önce Kuzey Rüzgarı, Böyle Bitmesin, Bodrum Masalı gibi ekranın ilgiyle izlenen yapımlarında da rol almıştı.