Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinden çok sürpriz gelişme! Tam 15 ülkede trend oldu!

Yalı Çapkını dizisinden çok sürpriz gelişme! Tam 15 ülkede trend oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Star TV’de yayınlanan OGM Pictures imzalı Yalı Çapkını dizisi, reytinglerdeki başarısıyla sezona damgasını vurdu! 1. bölümüyle çok düşük reyting alan ancak 2. bölümden itibaren hızla çift rakamlı reytinglere ulaşmayı başaran Yalı Çapkını, 5 bölümüyle büyük bir izleyici kitlesi edindi!

Cuma akşamları yayınlanan dizinin bu hafta 6. bölümü ekrana gelecek. Afra Saraçoğlu’nun Seyran ve Mert Ramazan Demir’in Ferit karakterlerine hayat verdiği dizi, beğenilerek izleniyor. Gaziantepli Seyran’ın, hiç tanımadığı memleketlileri olan bir aileye gelin gitmesiyle yaşadıklarının anlatıldığı dizi, giderek daha da heyecanlı hale gelmekte.

Çetin Tekindor ve Şerif Sezer gibi iki usta ismin yanı sıra, Gülçin Santırcıoğlu, Gözde Kansu, Buçe Buse Kahraman, Emre Altuğ, Beril Pozam, Özur Serçeler, Doğukan Polat, Ersin Arıcı da öne çıkan rollerde yer alıyor.

Yalı Çapkını dizisinden çok sürpriz gelişme! Tam 15 ülkede trend oldu! 7

Diziyle ilgili reyting ve sosyal medyadan gelen bilgiler, Yalı Çapkını dizisinin, yeni sezona damgasını vurmuş bir yapım olduğunu ortaya koyuyor. Sosyal medyada da çok konuşulan Yalı Çapkını dizisi ile ilgili son haber ise büyük sürpriz oldu!

Henüz 5 bölümü yayınlanan dizinin, Youtube’da elde ettiği başarı müjde gibi bir haber adeta! Tam 15 ülkede sadece 5 bölümüyle Youtube’un trend listesinde olması, Yalı Çapkını dizisinin, reyting zaferinden sonra bir başka zaferi oldu!

Aralarında Türkiye ile birlikte, Hollanda, İsviçre, Güney Kıbrıs, Bosna Hersek, Belçika, Gürcistan, Azerbaycan, Danimarka, Sırbistan, Kuzey Makedonya, Karadağ, Bulgaristan gibi ülkelerin de yer aldığı tam 15 ülkenin Youtube listelerinde trendlere girmiş durumda Yalı Çapkını!

Kanalın ve yapımcının gözdesi bir dizi olarak Yalı Çapkını, milyonlarca izleyiciyi her hafta ekran başına toplamaya devam ediyor! Ardından da başarı dolu hikayesi yazılıyor!

Ekranın favori çiftlerinden birisi olan Seyran ve Ferit, sosyal medyada SeyFer adıyla etiketleniyor, binlerce yerli yabancı kullanıcıdan yorumlar geliyor. Yalı Çapkını dizisi, sezonun en şaşırtan sürprizini yaparak ilk bölümdeki reytinglerinden sonra 2. bölümdeki büyük sıçrayışı ve sonrasında bu başarılı gidişi sürdürmesiyle de dikkatleri çekiyor.

Dizinin bu hafta heyecanlı bir bölümü daha ekrana gelecek! Yusuf’un Seyran’ın kapısına kadar gelmesinden ve Ferit’in onu dövmesinden sonra olaya Halis Ağa da dahil oluyor!

İşte Yalı Çapkını 6. bölüm fragmanı…