Ana sayfa Sosyal Medya Ekranın en popüler kadın oyuncularından Su Burcu Yazgı Coşkun, deneyimli isimlere fena fark atmış!

Ekranın en popüler kadın oyuncularından Su Burcu Yazgı Coşkun, deneyimli isimlere fena fark atmış!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ekranda her hafta keyifle izlenen diziler, aynı zamanda sosyal medyada da sıklıkla konuşuluyor. Dizilerin reytingleri ile birlikte sosyal medyadaki konuşulma oranları, farkındalığı arttırarak dolaylı bir şekilde izleyici çekmeyi de sağlıyor.

Son dönemde gençlik dizilerinin ön plana çıktığı sosyal medyada bazı genç oyuncular var ki kendilerinden daha deneyimli isimleri sürekli büyük farklarla geçiyorlar! Haklarında daha çok paylaşım yapılıyor, daha çok konuşuluyorlar.

Kardeşlerim dizisinin Asiye’si Su Burcu Yazgı Coşkun da onlardan birisi. Uzun zamandır haftalık, aylık yapılan araştırmalarda, en çok iletinin geldiği isim Su Burcu Yazgı Coşkun…

18-24 Ekim haftasında gelen iletilerin ortaya çıkardığı sonuçlar aşağıda yer alıyor. Adba tarafından yapılan ölçümlerde Coşkun’un, en yakın rakibi olan, Baba dizisinin oyuncusu Özge Yağız’a büyük fark attığı görülüyor!

Hafta boyunca 118 bin iletiye konu olan Su Burcu Yazgı Coşkun’a karşılık, ikinci sırada yer alan Özge Yağız hakkında 49 bin 500 paylaşım yapılmış.

Ekranın en popüler kadın oyuncularından Su Burcu Yazgı Coşkun, deneyimli isimlere fena fark atmış! 8

Listenin 3., 4. 5. ve 6. sıralarındaki isimler ise yine genç oyunculardan oluşuyor. Kardeşlerim, Duy Beni ve Tozluyaka dizilerinin genç kadın oyuncuları, kendilerinden daha uzun yıllardır dizilerde-filmlerde rol alan diğer isimleri sosyal medyada popülerlik konusunda katlıyor!

Yeni sezonda hepsi birbirinden iddialı dizilerin başrol kadın oyuncuları olarak dikkat çeken 4 isim, bir kaç haftadır listede yer almaya başladı. Yalı Çapkını dizisi, reyting rekortmeni bir dizi olarak çok konuşulurken, Afra Saraçoğlu da popüler kadın oyuncular listesine bu hafta 7. sıradan girdi.

Ekranın en popüler kadın oyuncularından Su Burcu Yazgı Coşkun, deneyimli isimlere fena fark atmış! 9

Gecenin Ucunda dizisiyle gündemde olan Neslihan Atagül 8., Bir Peri Masalı dizisinde oynayan Alina Boz 9. ve Teşkilat’ın oyuncusu Deniz Baysal da 10. sırada.

Yıllardır pek çok proje ile gündeme gelen bu dört oyuncunun giderek popülerlik yarışını genç meslektaşlarına bıraktıkları anlaşılıyor! Gelen ileti sayılarına bakılınca, sosyal medyada konuşulma oranlarındaki farkın oldukça yüksek olduğu görülüyor…