Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisini reytingin zirvesine çıkartan sır 3 kelimeden ibaret!

Yalı Çapkını dizisini reytingin zirvesine çıkartan sır 3 kelimeden ibaret!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Yalı Çapkını dizisinin ikinci bölümü ile muhteşem bir reyting sıçraması yapmasını kimse beklemiyordu. İlk bölümüyle ortalamanın altında gelen oranlar biraz can sıkıcı olmuştu ama ikinci bölümdeki muhteşem reyting sıçraması ile işler çok olumlu bir noktaya doğru ilerlemeye başladı.

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir, ikinci kez bir projede partnerlik yapıyor. Daha önce Öğretmen isimli dizide birlikte yer alan ikili, şimdi de Yalı Çapkını dizisiyle ekranda yeni bir sinerji oluşturdu. Çapkınlıkları ve skandalları ile bilinen Ferit ile, zorla evlendirilen ve istemediği bir adama eş yapılan Seyran karakterleri hayatın içinden bir hikayeyi temsil ediyor.

Türkiye’de ve dünyanın birçok ülkesinde kendi rızası dahi sorulmadan bir erkekle evlendirilen kadın gerçeğini gözler önüne seren Yalı Çapkını dizisi, işte böyle güçlü bir hayatın içinde yer alan bir meseleyi ekrana taşıdığı için çok ilgi çekti. Diziye yönelik sosyal medyada bazı eleştiriler yapılıyor olsa da, böyle olaylara maruz kalan genç kızların halen çok fazla sayıda bulunduğu gerçeği değişmiyor.

Yalı Çapkını dizisini reytingin zirvesine çıkartan sır 3 kelimeden ibaret! 8

Afra Saraçoğlu’nun da başrol kadın oyuncusu olarak çok iyi bir seçim olduğunu ilk iki bölümde tüm izleyiciler fark etti. Dizinin bu kadar büyük ilgi görmesinin altında da Seyran karakterinin durumunun gerçekliği var.

Seyran, sadece bir dizi karakteri değil aslında hayatın içinde benzer sorunlarla boğuşan birçok kadını temsil eden birisi. Yalı Çapkını dizisinin başarısı da işte bu duygudan geliyor… Hüzün, gözyaşı ve bir de kırık kalp… İşte Seyran karakterinin özetlenebileceği 3 kelime bu.

Yalı Çapkını dizisini reytingin zirvesine çıkartan sır 3 kelimeden ibaret! 9

Yalı Çapkını dizisine başarıyı getiren de hikayesindeki hüzün, ekran başında izleyicilerin döktüğü gözyaşı ve birçok kadının kalbinde hala taptaze duran hayatın getirdiği kalp kırıklıkları.

Dizinin geniş bir izleyici kitlesi tarafından takip edilmesi hikayenin hayatın içinde olması ile birebir ilgili. Star TV’nin de iyi bir proje ile yeni sezonda çok iyi bir çıkış yakaladığını söylemek gerekiyor. Daha önce diziler konusunda büyük sorunlar çeken Star TV, Yalı Çapkını dizisinin iyi sonuçlar almasıyla üzerindeki ölü toprağını da atmışa benziyor.