Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinin ilk bölüm reytingleri nasıl geldi?

Yalı Çapkını dizisinin ilk bölüm reytingleri nasıl geldi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında ilk bölümü 23 Eylül Cuma akşamı yayınlanan Yalı Çapkını dizisi ile birlikte; Çetin Tekindor 4 yıl aradan sonra yeniden dizilere dönüş yaptı ve Afra Saraçoğlu hayranları da oyuncuyu yeniden izleme fırsatı elde etti. Erkek başrol olan Mert Ramazan Demir ise kariyerinin en önemli fırsatlarından birisine kavuştu.

Yalı Çapkını dizisi yaz döneminde bu yana çok konuşulan ve fragmanları ile de ilgi odağı haline gelen bir yapım oldu. Star TV’nin yeni sezonda büyük beklentilerle yayına aldığı dizinin ilk bölüm reytingleri de herkes tarafından merak ediliyor. Sonuçlar ortaya çıktı.

Yalı Çapkını dizisi, ilk bölümü ile birlikte beklentilerin altında reytingler elde etti. Ortalama oranların bile altında gerçekleşen reytingler, ilk bölümün izleyiciler de çok da karşılık bulmadığını ama yine de diziyi merak eden önemli bir kitle olduğunu gösteriyor.

Tüm kişiler ve AB gruplarında günü altıncılıkla bitiren Yalı Çapkını dizisi, ABC1 grubunda ise sekizinci olabildi. Dizinin bu reytingler ve sıralama ile ilk bölüm başlangıcının çok da iyi olmadığını söylemek gerekiyor. İkinci bölümde elde edilecek sonuçlar gelecek adına da fikir verecektir.

Kasaba Doktoru dizisinin AB grubunda ikincilik elde ettiği, İyilik dizisinin ise tüm kişiler kategorisinde birinci olduğu 23 Eylül akşamı hem Aldatmak hem de O Kız dizilerinin tekrar bölümleri yayınlandığı için de izleyicilerin farklı yapımlara bölümdüğü bir gün oldu.