Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinin Orhan’ı olan Emre Altuğ yine gönülleri kazanan bir iyilik yaptı!

Yalı Çapkını dizisinin Orhan’ı olan Emre Altuğ yine gönülleri kazanan bir iyilik yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şarkıcılık geçmişinin yanı sıra, zaman zaman oyuncu olarak da çeşitli projelerde izlemekte olduğumuz Emre Altuğ, son dönemin flaş dizisi Yalı Çapkını ile yine hayranlarının karşısına çıktı.

Orhan isimli karakteri canlandıran Emre Altuğ, reytingleri ile sezonun en başarılı iki projesinden birisi olan Yalı Çakını sayesinde sosyal medyada gündem olmayı başardı. Orhan karakteri izleyicilerin dikkatini çekerken, Emre Altuğ’un oyunculuk başarısı da takdir ediliyor.

Şarkıcı olarak tanınmasına rağmen, oyunculuk konusunda da önemli deneyimler biriktiren Emre Altuğ, karakteri başarıyla canlandırmasının yanı sıra, sosyal sorumluluk adına attığı adımlarla da hayranlarının ilgisini çekti.

Yalı Çapkını dizisinin Orhan'ı olan Emre Altuğ yine gönülleri kazanan bir iyilik yaptı! 7

Kullanmadığı kıyafetleri, geliri kimsesiz çocuklar yararına kullanılmak üzere bir satış platformuna devretmesi, oyuncunun sosyal sorumluluk adına attığı son adım oldu.

Yalı Çapkını dizisinde başroller arasında sayılan Emre Altuğ, ikinci el satış uygulaması üzerinden satışa sunulan kıyafetlerinden elde edilecek geliri kimsesiz çocuklar yararına kullanacağını duyurdu.

Instagram’dan paylaşım yapan oyuncu, “Kullanmadığım kıyafetleri Gardrops’a verdim. Onlar da kimsesiz çocukların yararına satışa çıkartıyorlar” diye konuştu.

Oyuncunun hayranları, “Merhametli ve çok başarılı” diyerek Emre Altuğ’a sevgilerini ifade eden yorumlarda bulundu.

Altuğ’un bu çabasının başka ünlüler için de örnek olması dileğinde bulunan hayranları, oyuncunun yaş aldığını ve dizideki imajını da bu nedenle farklı bulduklarını da belirten yorumlar yapıyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Gardrops.com (@gardrops)’in paylaştığı bir gönderi