Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinin reytinglerinde olumlu bir tablo belirdi!

Yalı Çapkını dizisinin reytinglerinde olumlu bir tablo belirdi!

tarafından ker_def

Star ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisi, izleyicilerin yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor. Dizi, dün akşam yayınlanan bölümüyle tüm kişilerde Cuma akşamının en çok izlenen yapımı olması şaşırtıcı değildi.

Sezon başından bu yana tüm kişiler kategorisinde iyi reytingler alarak bugünlere gelen dizi, 26. bölümü ile de çift haneli oranlara ulaştı ve yine birinciliği elde etti.

Geçen haftaya bakıldığı zaman tüm izleyici gruplarında reytinglerini bir miktar artırarak düşüşü durduran dizi ekibinin, bundan sonraki hedefi eski yüksek reyting günlerine geri dönmek olacak.

Star’ın sevilen dizisi ‘Yalı Çapkını’ yirmi altıncı bölümüyle tüm kişiler kategorisinde birinci olarak 31 Mart Cuma akşamının en çok izlenen yapımı oldu. Ancak AB ve ABC1 gruplarında birincilikleri Kızılcık Şerbeti elde etti. Yalı Çapkını bu iki kategoride de ikinci sırada bulunuyor.

3 haftadır yaşanın bu durum Yalı Çapkını dizisinin hikayesine yönelik gelen yoğun eleştiriler sonrası yaşanan izleyici kaybı nedeniyle gerçekleşti. Yoksa dizi, bundan 3 hafta önceye kadar tüm izleyici gruplarında birincilikler elde ediyordu.

Geçen haftadan bu haftaya ise tüm izleyici gruplarında yüzde 10 kadar yükselen dizinin reytinglerinin olumlu sinyal vermesi oldu.

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrolde olduğu dizinin yönetmenliğini Burcu Alptekin üstlenirken senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor.

‘Yalı Çapkını’, yeni bölümleriyle her Cuma Star’da!