Ana sayfa Sosyal Medya Yalı Çapkını dizisinin Suna’sı Beril Pozam’ın başına talih kuşu kondu!

Yalı Çapkını dizisinin Suna’sı Beril Pozam’ın başına talih kuşu kondu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Cuma akşamları Star TV’de yayınlanan Yalı Çapkını dizisindeki oyunculuğu ile dikkatleri çeken Beril Pozam, bir markanın yüzü oldu!

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in daha çok ön plana çıktığı bir yapım olsa da Yalı Çapkını dizisinde Abidin ve Suna aşkı ile birlikte Beril Pozam’ın rolü de giderek daha etkin bir hale dönüşüyor.

Başarılı oyunculuğunun yanı sıra zarif, sade tavırları, güzelliği ile de dizinin ayrıca çok sevilen bir karakteri olan Suna’ya hayat veriyor Beril Pozam. Oyuncu, geçtiğimiz günlerde bir kozmetik firmasının yüzü oldu!

Note Cosmetique Türkiye, Beril Pozam ile bir işbirliği anlaşması yaptı. Markanın ürünlerinin hayvanlar üzerinde test yapılmadan üretilmesi, aynı zamanda vejeteryan olan Beril Pozam ile yollarının kesişmesinde de ayrıca önemli bir ayrıntı!

Yalı Çapkını dizisinin Suna'sı Beril Pozam'ın başına talih kuşu kondu! 7

Kosmetik markasının ürünleri için gerçekleştirilecek reklamlarda artık Beril Pozam yer alacak. İlk reklam çekiminin yapılması ile birlikte Beril Pozam’ın da öne çıkacağı işbirliği sonrası oyuncu, reklam filmleriyle daha çok gündeme gelecek!

İzleyicinin ekranda ilk olarak AVM Sakini dizisinin ardından 2019’da yayınlanmaya başlayan ve 38 bölüm süren Afili Aşk dizisinde Nazmiye karakteriyle tanındı. Bozam daha sonra Akrep, Ada Masalı, Baba dizilerinde de rol almıştı. Ayrıca Olağan Şüpheliler filminde de oynayan Beril Bozam, 1995 doğumlu bir oyuncu. Tiyatro ile başladığı oyunculuk hayatında ayrıca sahne teknisyesi ve çevirmenlik de yaptı. 2017 yılında tiyatro ile mesleğine başlayan Beril Pozam, Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Tiyatro Bölümü mezunu bir isim.