Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Küçük Gün Işığı dizisindeki o sahneyi izleyenler hem duygulandı hem de eleştirdi!

Bir Küçük Gün Işığı dizisindeki o sahneyi izleyenler hem duygulandı hem de eleştirdi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – atv ekranlarında yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı dizisi, Pazartesi akşamlarının yeni sevilen yapımlarından birisi oldu. Seray Kaya ve Berk Oktay’ın başarılı partnerlikleriyle beğenilerek izlenen dizinin bu hafta 7. bölümü ekrandaydı.

Dizide Elif’in Güneş’e bakmak için zorlandığı, artık hayatın onun önüne çıkardığı engeller karşısında kimi zaman çaresiz kaldığı anlar, izleyenlerin de içini kahrediyor! Eşinin ardından gelen borçlar, hacizler derken Elif’in alt üst olan hayatında Güneş’in de olması, onu daha da zorluyor.

Tek başına mücadele etmeye çalışan Elif, yaşadığı gerginlikle işinden de ayrılınca zor günler daha da çoğaldı! Arkadaşının yanına yerleşen Elif, Fulya’nın annesinin ters tavırları nedeniyle bir an önce ev tutmak için acele etti. Ancak hiç yapmayacağı bir hatayı da getirdi bu acelesi! Emlakçı olduğu kişiye tüm parasını kaptırınca iyice ortada kaldı!

Bir Küçük Gün Işığı dizisindeki o sahneyi izleyenler hem duygulandı hem de eleştirdi! 11

Diziyi izleyenler, Elif’in yaptığı bu hatayı pek de mantıklı bulmadı! Bir izleyicinin organizasyon şirketi yöneten, pek çok kontrata imza atan bir kişinin böyle bir hatayı yapmayacağı görüşünü paylaşarak, pek çok izleyenin düşüncelerini de ortaya koymakta!

Bir Küçük Gün Işığı dizisindeki o sahneyi izleyenler hem duygulandı hem de eleştirdi! 12

Sahneyi hayatın olağan akışına ters bulan izleyiciler, yine de Elif’in düştüğü bu durum karşısındaki çaresizliğine de çok üzüldü! Dizinin belki de en çok yorumlanan sahnesiydi 7. bölümdeki. Güneş’i at çiftliğine götürdükleri gün Elif, artık yaşadığı zorluklara daha fazla dayanamayarak ağlamaya başladı.

Bir Küçük Gün Işığı dizisindeki o sahneyi izleyenler hem duygulandı hem de eleştirdi! 13

Sinir krizi geçiren Elif’in bu hali Fırat’ı kaygılandırırken, aralarında ilk kez duygusal bir an yaşandı. Elif’in bir anda gözyaşları içinde Fırat’a sarılması ve Fırat’ın da “seni hiç bırakmayacağım” sözleri, diziyi izleyenleri de duygulandırdı.

Elif’in Fırat’a karşı ördüğü duvarların yavaş yavaş yıkıldığı dizide, ikilinin bu denli yakınlaşmış olması da sosyal medyada çok konuşulan bir konu oldu. İleride yaşanması muhtemel Fırat ve Elif aşkının ön adımları olan bu sahneler, izleyenleri hem üzdü hem de sevindirdi.

İşte o sahne ve gelen yorumlardan bazıları…

Bir Küçük Gün Işığı dizisindeki o sahneyi izleyenler hem duygulandı hem de eleştirdi! 14

Bir Küçük Gün Işığı dizisindeki o sahneyi izleyenler hem duygulandı hem de eleştirdi! 15