Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını’nda Seyran ve Ferit’in öpüşmesine kalakalan Yusuf ve Pelin’in hali, sosyal medyada olay oldu!

Yalı Çapkını’nda Seyran ve Ferit’in öpüşmesine kalakalan Yusuf ve Pelin’in hali, sosyal medyada olay oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Star TV’nin sevilen dizisi Yalı Çapkını, Cuma akşamı 13. bölümüyle ekrana geldi. Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un yer aldıkları dizide Seyran ve Ferit’in öpüşmesi, yeni bölüme damgasını vurdu. Bu arada onları izleyen Yusuf ve Pelin’in hali ise sosyal medyada ti’ye alındı…

Dizide Ferit’in dedesinden tokat yedikten sonra gemileri yakıp Amerika’ya gitmek istemesi, Pelin’i çok üzdü. Onu vazgeçirmek için çok uğraşan Pelin, New York uçağına binmeden önce son bir kez gitmemesi için başka bir çareye başvurmuştu! Pelin, Seyran’ı arayarak Ferit’i vazgeçiremediğini söylemişti. Seyran, evden kaçarak geldiği havalimanında Ferit’i uçağa binmeden yakaladı ve önce tartışan çift, daha sonra öpüşmeye başladı!

Seyran’ın gitmesine dayanamadığı Ferit’i öptüğü o anlarda Pelin ve Yusuf da şaşkınlık, üzüntü ve çaresizlikle onları izliyordu! Yusuf’un Suna’nın telefon etmesiyle gelip Seyran’ı aldığı sahnelerde, onunla kaçtıklarını zannettikleri anlaşıldı. Suna’nın Yusuf’u ikna etmek için, Seyran’ın onunla kaçmayı kabul ettiğini söylediğini izleyici bu sahneleri izlerken farketti.

Yalı Çapkını'nda Seyran ve Ferit'in öpüşmesine kalakalan Yusuf ve Pelin'in hali, sosyal medyada olay oldu! 13

Yusuf, havalimanına giderken şarkılar söylüyor, mutlu mutlu gülümsüyordu. Seyran ise hem Ferit’e yetişmek istiyor hem de Yusuf’un için için bu sevincinin birazdan çok büyük bir hüsrana uğrayacağını bilerek üzülüyordu!

Havalimanına geldiklerinde Seyran’ın dış hatlara gideceklerini söylemesiyle “Benim pasaportum yok” diyen Yusuf’a Seyran “Bir yere gitmeyeceğiz zaten Yusuf” sözlerinden sonra Yusuf bir şeylerden şüphelenmeye başladı. Bu sırada havalimanında da Pelin, Ferit’in gitmemesi için ısrar ediyordu. Ancak Ferit, arkasını dönüp gitti. Arabadan koşarak inen Seyran’a şaşkınlıkla bakakalan Yusuf, limana girdiğinde Ferit ve Seyran’ı konuşurlarken gördü. Olayı o an çözen Yusuf, Pelin’in yanında onları şaşkınlıkla izliyordu.

Yalı Çapkını'nda Seyran ve Ferit'in öpüşmesine kalakalan Yusuf ve Pelin'in hali, sosyal medyada olay oldu! 14

Seyran ve Ferit bir süre tartıştılar, Ferit, gitmeye kararlı olduğunu gösterince Seyran onu durduramayacağını anlayıp öpmeye başladı. İşte tam o anlarda Pelin ve Yusuf’un şaşkınlığı şoka, kıskançlığa, çaresizce izlemeye dönüştü! İkisi de Ferit ve Seyran’ın artık birbirlerine başka bir hisle bağlı olduğunu anladılar! Gözlerinden yaşlar süzülerek Ferit ve Seyhan’ı izleyen Pelin ile Yusuf’un bu acılı hallerine karşılık izleyici, iki aşığın aralarından artık çekilmesi gerektiğini düşündükleri pek çok yorum getirdiler.

İşte 13. bölümde yaşanan ve diziyi izleyenlerin uzun zamandır bekledikleri o sahne ve gelen o yorumlardan bazıları…

Yalı Çapkını'nda Seyran ve Ferit'in öpüşmesine kalakalan Yusuf ve Pelin'in hali, sosyal medyada olay oldu! 15

Yalı Çapkını'nda Seyran ve Ferit'in öpüşmesine kalakalan Yusuf ve Pelin'in hali, sosyal medyada olay oldu! 16

Yalı Çapkını'nda Seyran ve Ferit'in öpüşmesine kalakalan Yusuf ve Pelin'in hali, sosyal medyada olay oldu! 17

Yalı Çapkını'nda Seyran ve Ferit'in öpüşmesine kalakalan Yusuf ve Pelin'in hali, sosyal medyada olay oldu! 18

Yalı Çapkını'nda Seyran ve Ferit'in öpüşmesine kalakalan Yusuf ve Pelin'in hali, sosyal medyada olay oldu! 19