Ana sayfa Sosyal Medya Yalı Çapkını’nın Ferit ve Seyran’ı şimdiden sosyal medyada ‘yılın en komik çifti’ olarak gösteriliyor

Yalı Çapkını’nın Ferit ve Seyran’ı şimdiden sosyal medyada ‘yılın en komik çifti’ olarak gösteriliyor

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Star TV’de yayınlanan Yalı Çapkını dizisi, sezona öylesine hızlı bir giriş yaptı ki hem kanalı hem de izleyenleri çok şaşırtan reytinglerle her hafta rekorlar kırıyor! Çift haneli rakamlara ulaşan reytingleriyle sezona da damgasını vurmayı başardı!

İlk bölümde düşük reyting alan ancak ikinci bölümüyle çok hızlı bir şekilde izleyenleri ekran başına çekerek gün birinciliğinde tahta oturan Yalı Çapkını dizisinin en çok sevilen çifti Ferit ve Seyran, her sahneleriyle adeta olay oluyorlar!

İki başarılı başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, partner olarak ekranda son derece uyumlu bir çift olmayı başardılar. Aynı zamanda set dışında da iyi arkadaş olmaları ve uzun zamandır birbirlerini tanımalarının da verdiği avantajla, her sahnelerinde konuşturuyorlar!

Yalı Çapkını’nın Ferit ve Seyran’ı şimdiden sosyal medyada 'yılın en komik çifti' olarak gösteriliyor 7

Saraçoğlu ve Demir, 4-5 yıldır arkadaş olarak birbirlerini çok iyi tanımalarının rollerine de olan etkisini bir röportajlarında anlatmışlardı. Uyumlu ekran partnerliği ile birlikte sahnelerde yaşanan didişme, tatlı atışmalarıyla dizi çifti olarak çok seviliyor iki oyuncu.

Seyran ve Ferit olarak sosyal medyada ‘yılın dizi çifti’ olarak tanımlanıyorlar. Ancak pek çok izleyici onları çoktan ‘yılın en komik dizi çifti’ seçmiş durumda! Eğlenceli sahneleriyle dizinin çok konuşulması ve gündeme gelmesini de sağlıyorlar.

OGM Pictures imzalı Yalı Çapkını dizisi, sosyal medyada Seyran ve Ferit sahneleriyle binlerce paylaşıma sahne oluyor. İkilinin kahkaha attıran anları, diziyi izleyenlerin çok sevdikleri sahneler. İzleyiciler, ‘yılın en komik çifti’ olarak niteliyorlar artık Ferit ve Seyran’ı…