Ana sayfa Dizi Haberleri Yanındayız Alp Navruz! Yeni dizisi öncesi, Alp Navruz’a yapılan asılsız yıpratma hayranlarını gram etkilemedi!

Yanındayız Alp Navruz! Yeni dizisi öncesi, Alp Navruz’a yapılan asılsız yıpratma hayranlarını gram etkilemedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ilişkisi sona erdi ama bazı ihanet haberleri paylaşıldı ki, herkes şaşkına döndü. Alp Navruz açıklama yapmakta biraz gecikince de bu iddia sosyal medyada çok konuşuldu ve tüm Alp Navruz hayranları duyduklarına inanmak istemedi.

Yürek Çıkmazı isimli yeni TRT1 dizisi için sete çıkan ve yoğun bir çalışma temposu içine giren oyuncu için, bu projenin önemi büyük. TRT1’in büyük beklenti içinde olduğu dizide İrem Helvacıoğlu ile başrolü paylaşan Alp Navruz, yeniden bir dram hikayesinde yeteneklerini sergileyecek.

Yeni dizisinin heyecanını hem kendisinin hem de hayranlarının yaşadığı bir dönemde, sevgilisi Ayça Ayşin Turan ile ayrılığı nedeniyle magazin gündeminde baş sırada yer alması, oyuncu adına bir talihsizlik oldu.

Tam da dizisinin konuşulması ve reyting rekabetinde öne çıkmak için yeni rolüne konsantre olması gereken bir ortamda yaşanan bu ayrılığın konuşulması normal. Ancak bir de Alp Navruz’un ihanet iddiası üzerinden bazı iddiaların ortaya atılması da şaşırtıcıydı.

Yanındayız Alp Navruz! Yeni dizisi öncesi, Alp Navruz'a yapılan asılsız yıpratma hayranlarını gram etkilemedi! 8

Alp Navruz hayranları onun karakterine inandığı için bu ihanet iddialarına inanmadı. Sosyal medyada da “Yanındayız Alp Navruz” diye mesajlar paylaşan birçok hayranı, oyuncunun açıklama yaparak bu konuyu kapatmasını istedi.

Alp Navruz biraz gecikmeli de olsa açıklamasını yaptı. Sosyal medyadan iddiaları yalanlayan ve bunun kötü niyetli kişiler tarafından yapıldığını belirten oyuncu, şu sözlerle iddialara yanıt verdi:

“Son zamanlarda hakkımda hiçbir gerçekliği olmayan ve bunu bildikleri için yalnızca iddia olarak yazılan birkaç haberi ben de hayretle okudum. Bu yaşanan sürecin kötü niyetli kişilerce ilerletildiği böylesine kulaktan dolma haberlerini arka arkaya yapılmasından açıkça bellidir. Bugüne kadar açıklama yapmak istemedim. Fakat artık kötü niyetli ağızlardan çıkan bu söylentiler saygısızlık ötesi Bir boyuta ulaşmıştır. Ayrıca belirtmek istedim ki, her ilişki zamanında yıpranabilir, kişiler arasında bazı anlaşmazlıklar olabilir. Biz de genel sebeplerden ötürü karşılıklı saygıyla konuşarak ilişkimizi noktaladık. Bu asılsız çirkin söylentilerle ilgili ilgisi yoktur. Bu söylentileri yayan kişi veya kişilerin sevgi saygı aile bilincine ve temiz bir vicdanına sahip olması dileğiyle… Saygılarımla…”

Alp Navruz’un açıklamasının ardından da hayranlarının destek mesajları artarak devam etti. Oyuncunun bir ilişkinin çeşitli anlaşmazlıklarla bitmesinin normal olduğu ifadesi hayranları tarafından da kabul gördü. Alp Navruz’un ihanet iddiasına karşı aile bilinci ve temiz bir vicdan vurgusu yaptığı bu açıklaması sonrasında konunun artık hayranları nezdinde kapandığı da sosyal medya yorumlarından anlaşılıyor.

Şimdi sıra asıl konuya gelmeli. Yürek Çıkmazı isimli yeni TRT1 dizisiyle tekrar televizyon ekranına dönecek olan Alp Navruz’un kariyeri adına büyük önemi bulunan bu projeye konsantre olması ve yapacağı paylaşımlar veya röportajlarla da dizisini öne çıkartan adımlar atması bekleniyor.

Yanındayız Alp Navruz! Yeni dizisi öncesi, Alp Navruz'a yapılan asılsız yıpratma hayranlarını gram etkilemedi! 9