Ana sayfa Sosyal Medya Hafsanur Sancaktutan’ın stili sosyal medyayı ikiye böldü!..

Hafsanur Sancaktutan’ın stili sosyal medyayı ikiye böldü!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Son dönemin gözde oyuncusu Hafsanur Sancaktutan, Disney Plus’ta yayınlanan Dünyayla Benim Aramda adlı diziyle adından söz ettirdi.

Güzel oyuncu çok yakında, Ay Yapım imzalı Darmaduman dizisi ile Fox TV’de ekranlara gelecek. İddialı sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündem olan oyuncu son paylaşımındaki stili ile takipçilerini ikiye böldü.

Hafsanur Sancaktutan’ın jean pantolonunu kombinlediği göğüs ve göbek dekolteli bluzu  bazı takipçilerinden övgü dolu yorumlar alırken bazı takipçileri ise bu tarzı oyuncuya yakıştıramadıkları yönünde yorumlarda bulundular.

Hafsanur Sancaktutan'ın stili sosyal medyayı ikiye böldü!.. 8

Oyuncunun Mert Yazıcıoğlu, Aytaç Şaşmaz ve Aslıhan Malbora ile başrolde yer aldığı, 90’lı yıllara damgasını vuran Beverly Hills 90210 dizisinin uyarlaması olan Darmaduman 27 Ekim’de, Fox TV’de ekran yolculuğuna başlayacak.

Son dönemin öne çıkan yıldız isimleriyle birlikte Meral Çetinkaya, Metin Coşkun, Necip Memili ve Nur Fettahoğlu gibi deneyimli isimleri bir araya getiren dizinin senaryosunu Damla Serim kaleme aldı. Darmaduman’ın yönetmen koltuğunda ise Deniz Yorulmazer oturuyor.

Hafsanur Sancaktutan'ın stili sosyal medyayı ikiye böldü!.. 9

Gençlerin kendilerini, hayatı, arkadaşlığı ve aşkı keşfettikleri yolculuklarında yetişkinlerin de gençlikleriyle hesaplaşmalarını ve kendilerini yeniden bulma hikayelerinin anlatıldığı Darmaduman, 27 Ekim Perşembe itibarıyla her perşembe saat 20.00’de Fox TV’de yayınlanacak.