Ana sayfa Dizi Haberleri Yanlış anlaşılmak üzücü olurdu ama Kızılcık Şerbeti dizisi en kritik aşamayı ustalıkla geçti!

Yanlış anlaşılmak üzücü olurdu ama Kızılcık Şerbeti dizisi en kritik aşamayı ustalıkla geçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları Show TV ekranında yayınlanmakta olan Kızılcık Şerbeti dizisine ilgi yoğun bir şekilde devam ediyor. Dizinin hikayesinde önemli gelişmeler yaşanırken, reytingler noktasında son birkaç bölümdür yaşanan düşüş de dikkatlerden kaçmıyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinin 2 bölüm RTÜK’ten ceza alması nedeniyle yayınlanmaması sonrasında izleyicilerin bir bölümünün hikayeyi takip etmeyi bırakmasını düşen reytinglerden anlayabiliyoruz. Ancak bu süreç daha ne kadar sürecek bilinmez. Dizinin ilk sezonu değerlendirildiği zaman çok başarılı bir çıkış yaptığını, gelecek sezonda da yine milyonlarca izleyiciyi ekrana taşıyabilecek bir potansiyele sahip olduğunu söylemek lazım.

Dizide Alev karakterini canlandıran Müjde Uzman, ilk sezon değerlendirmesi yaparken, yanlış anlaşılma ihtimalinin de bulunduğu bir ortamdan çok iyi bir şekilde çıktıklarını düşünüyor.

Yanlış anlaşılmak üzücü olurdu ama Kızılcık Şerbeti dizisi en kritik aşamayı ustalıkla geçti! 7

İlk bölümden itibaren dizinin çok konuşulacağını bildiklerini ama çok da hassas bir noktada hikayelerinin olduğunu anlatan Müjde Uzman, şöyle konuştu: “Konuşulacağına çok emindim. İlk bölümümüzün fragmanı gerçekten vurucuydu. Ama bence dikkat çekmek için değil de, gerçekten bir şeyden bahsetmek için yola çıktığımızı bildiğim için, seyircinin önce ‘bir dakika ne oluyor’ diyeceğini biliyordum. O da merakı getirecekti, izlenmeyi getirecekti. Çok şükür ki doğru anlaşıldık, söylemek istediğimizi doğru ilettik.”

Müjde Uzman, hikayenin doğru anlatılmaması durumunda büyük sıkıntı çıkabileceğini bildiklerini ifade ederken, senaryonun incelikli bir şekilde işlenmesinin Kızılcık Şerbeti dizisinin başarısında ana etken olduğunu da anlatmış oluyor.

Oyuncu, “Ben birebir o iletişimi seyirci ile kurduğumuzu düşünüyorum. Yanlış anlaşılmak üzücü olurdu, böyle hassas konularda. Ama bence birebir ne demek istediğimiz anlaşıldı. O yüzden de karşılığını aldığını düşünüyorum” diyerek şimdiye kadar geçen süreçte gayet başarılı olduklarının altını çizdi.

Dizinin başarısının altında Türkiye’de yaşanan olayların bir yansıması olmasının önemine işaret eden Ceren Yalazoğlu, “Çok gerçek, bizden bir hikaye olduğu için bence seyirci kendi hayatı ile özdeşleştirdi. O yüzden de güzel gidiyor” diye konuştu.