Ana sayfa TV Programları Yaparsın Aşkım 89. Bölüm Fragmanı İzle

Yaparsın Aşkım 89. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

25 ülkede reyting rekorları kıran, dünyaca ünlü format şirketi Red Arrow’un “My Man Can” isimli yarışma formatı, İlker Ayrık’ın sunumu ve “Yaparsın Aşkım” adıyla FOX ekranlarından evlerinize konuk olmaya devam ediyor.

“Yaparsın Aşkım” heyecan dolu 89. bölümüyle 21 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00’de yine rekabete ve eğlenceye sahne olacak. Videodan programın 89. bölümünün ilk görüntülerini izleyebilirsiniz.

Yarışmacılar, büyük ödül olan arabayı kazanmak için kıyasıya rekabete girecek. “UÇAN ADAM” adlı oyunda yarışmacılar duvara asılı on balonu göğüsleriyle en kısa sürede patlatmak için yarışacak. “UZAYAN KASA” adlı oyunda ise yarışmacılar eşlerinin iddia ettiği sayıda kasayı devirmeden ve düşürmeden dizmek için rekabet edecek.

HER OYUN BİR TEKER, SON OYUN İKİ TEKER, DÖRT TEKER BİR ARABA EDER!

Yarışmanın başından sonuna kadar çiftlerin büyük mücadele verdiği, kadınların masada eşlerini çekiştirdiği, erkeklerin ise kavanozda hayretler içinde onları izlediği “Yaparsın Aşkım”, yine yüksek oranda heyecan ve eğlence içeren bir bölümle ekrana gelmeye hazırlanıyor!

Prodüksiyonunu Pervasız Yapım’ın üstlendiği “Yaparsın Aşkım”, 21 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00’de FOX’ta.