Ana sayfa Dizi Fragmanları Yaralı Kuşlar 1 Temmuz Pazartesi 61. Bölüm Fragmanı İzle

Yaralı Kuşlar 1 Temmuz Pazartesi 61. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarından hafta içi yayınlanmakta olan Yaralı Kuşlar dizisinin yeni haftanın ilk gönünde 61. bölümüyle izleyicinin karşısına çıkacağını hatırlatalım. Yaralı Kuşlar 61. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz. Peki yeni bölümde hangi detaylar dikkat çekiyor. Meryem, Ömer ve Levent aile fotoğrafı çektiriyor!

Ayşe, Safiye’nin fenalaştığını ve iyi olmadığını görünce her ne kadar istemese de Doğan’la evlenmeyi kabul ediyor. Doğan, Ayşe’yi istemeye gelecek mi? Melis’in konakta modellerle yapacağı çekimde kombinleri belirleyecek olan kişinin rahatsızlanması Meryem’in ön plana çıkmasını sağlıyor. Meryem, eve gelen modellere kıyafetlerden kombin yapıyor. Levent, ise bu durumdan oldukça memnundur. Meryem bir kez daha başarısıyla takdir edilirken Melis, kıskanmakla yetiniyor. Levent, Ömer ve Meryem adeta aile fotoğrafı çektiriyor. Bu kareyi ise Melis’in çekmesi genç kızı iyice çileden çıkartıyor. 

Yaralı Kuşlar yeni bölümüyle hafta içi her gün 17.00’da Kanal D’de

 Başrollerinde, Gizem Arıkan, Emre Mete Sönmez, Ali Yasin Özegemen, Ayşen İnci, Özgür Özberk, Elif Erol, Utku Çorbacı ve Cemre Melis Çınar’ın olduğu Yaralı Kuşlar Kanal D’de….

Oyuncular: Gizem Arıkan (Meryem), Emre Mete Sönmez (Ömer-Efe), Ali Yasin Özegemen (Levent), Ayşen İnci (Ulviye), Özgür Özberk (Tekin), Elif Erol (Hülya), Utku Çorbacı (Bahadır), Cemre Melis Çınar (Melis), Emre Çaltılı (Cemil), Hasan Ballıktaş (Durmuş), Canan Karanlık (Neriman), Sezgin Irmak (Doğan), Tuğba Tutuğ (Ayşe), Emek Büyükçelik Uyar (Safiye), Nuray Erkol (Aysel), Ceren Yavuz (Aslı), Ozan Turan (Yaşar), Mert Ateş (Çıta), Erdem Eren Ayaz (Çamur),