Ana sayfa Dizi Fragmanları Yaralı Kuşlar 16 Temmuz Salı 72. Bölüm Fragmanı İzle

Yaralı Kuşlar 16 Temmuz Salı 72. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kanal D ekranında izleyicilerle hafta için buluşmakta olan Yaralı Kuşlar dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. 16 Temmuz Salı günü yayınlanacak olan Yaralı Kuşlar 72. Bölümde neler yaşanacak?Detayları videoda bulabilirsiniz. Meryem, Ömer’in annesi olarak ortaya çıkan Nurgül’le yüzleşiyor!

Meryem, Neriman’ın söylediklerine inanmamak için çırpınır. Ömer’in annesinin ortaya çıkma düşüncesi genç kızı derinden sarsar. Melis ve Meryem’in konaktan gitmesini isteyen herkes Ömer’in gerçek ailesinin ortaya çıkmaması için her şeyi yaparlar. Meryem, sonunda Nurgül denen kadınla bir araya gelir ve yüzleşir.

Ömer’i yıllarca arayıp sormayan ve bir anda ortaya çıkan Nurgül, Meryem’in sorularına cevap vermek zorundadır. Nurgül, Ömer’i parkta görür ve sarılır. Meryem ise uzaktan onları izlerken Levent’e yakalanınca ne yapacağını şaşırır. Nurgül, Levent’e Ömer’in annesi olduğunu söyleyecek mi?

Yaralı Kuşlar yeni bölümüyle hafta içi her gün 17.15’te Kanal D’de

Oyuncular: Gizem Arıkan (Meryem), Emre Mete Sönmez (Ömer-Efe), Ali Yasin Özegemen (Levent), Ayşen İnci (Ulviye), Özgür Özberk (Tekin), Elif Erol (Hülya), Utku Çorbacı (Bahadır), Cemre Melis Çınar (Melis), Emre Çaltılı (Cemil), Hasan Ballıktaş (Durmuş), Canan Karanlık (Neriman), Sezgin Irmak (Doğan), Tuğba Tutuğ (Ayşe), Emek Büyükçelik Uyar (Safiye), Nuray Erkol (Aysel), Ceren Yavuz (Aslı), Ozan Turan (Yaşar), Mert Ateş (Çıta), Erdem Eren Ayaz (Çamur)