Ana sayfa Dizi Fragmanları Yaralı Kuşlar 17 Temmuz Çarşamba 73. Bölüm Fragmanı İzle

Yaralı Kuşlar 17 Temmuz Çarşamba 73. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Yaralı Kuşlar 73. Bölümünde neler yaşanacak? 17 Temmuz Çarşamba günü dizinin 73.bölümü ekrana gelecek. Hafta içi her gün yayınlanmakta olan günlük dizi Yaralı Kuşlar’ın yeni bölümünden önemli detayları videodaki fragmanda bulabilirsiniz. Nurgül’ün konağa gelmesi, Meryem’i korkutuyor!

Ayşe, Meryem’le konuşmalarını Cemil’e anlatamaz. Cemil de babaannesinin anlattıklarına ve Ayşe’nin sessizliğine dayanarak Ayşe’nin kendisinden bir şeyler sakladığını düşünür. Meryem’in eline geçen Nurgül ve Ömer’in yan yana olduğu fotoğraf Tekin için adeta bir tehdit gibi olur. Levent’in veya Ulviye’nin eline geçmemesi gereken fotoğraf kısa bir süre ortadan kaybolur. Melis, sonunda fotoğrafı bulan isim olur, ancak o sırada Levent’e yakalanır. Levent, fotoğrafı görecek mi? Nurgül’ün konağa gelmesi, Meryem’i oldukça endişelendirir.

Yaralı Kuşlar yeni bölümüyle hafta içi her gün 17.15’te Kanal D’de

Oyuncular: Gizem Arıkan (Meryem), Emre Mete Sönmez (Ömer-Efe), Ali Yasin Özegemen (Levent), Ayşen İnci (Ulviye), Özgür Özberk (Tekin), Elif Erol (Hülya), Utku Çorbacı (Bahadır), Cemre Melis Çınar (Melis), Emre Çaltılı (Cemil), Hasan Ballıktaş (Durmuş), Canan Karanlık (Neriman), Sezgin Irmak (Doğan), Tuğba Tutuğ (Ayşe), Emek Büyükçelik Uyar (Safiye), Nuray Erkol (Aysel), Ceren Yavuz (Aslı), Ozan Turan (Yaşar), Mert Ateş (Çıta), Erdem Eren Ayaz (Çamur)