Ana sayfa Dizi Fragmanları Yaralı Kuşlar 19 Nisan Cuma 15. bölümünde Meryem konağa geri dönüyor!

Yaralı Kuşlar 19 Nisan Cuma 15. bölümünde Meryem konağa geri dönüyor!

tarafından ker_def

Yaralı Kuşlar dizisi Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşmakta. Hafta içi her gün ekranda yer alan Yaralı Kuşlar dizisinin 15. yeni bölümü 19 Nisan Cuma güne izleyici ile buluşacak. Yeni bölümden ilk görüntüler ve detaylar ortaya çıktı. Meryem, çalışan olarak konağa geri dönüyor!

Meryem, Levent’in odasına girerken yakalanıyor. Öfkeden çıldıran Levent, Meryem’i konaktan kovuyor. Doğan, Meryem’i mahallede gördüğünü Tekin’e haber veriyor. Tekin, Meryem hakkında yeni planlar kurarken, Bahadır Levent’in yüz bin TL çeki kime verdiğini öğreniyor ve Hülya’ya söylüyor. Ömer’le Meryem’in bir arada olmasını isteyen Ulviye, Meryem’e konakta çalışması için teklifte bulunuyor. Bu teklifi kabul eden Meryem, tekrar konağa geri dönüyor. Meryem’in çalışan olarak konağa gelmesine Levent nasıl bir tepki verecek?

Başrollerinde, Gizem Arıkan, Emre Mete Sönmez, Ali Yasin Özegemen, Ayşen İnci, Özgür Özberk, Elif Erol, Utku Çorbacı ve Cemre Melis Çınar’ın olduğu Yaralı Kuşlar Kanal D’de ekrana gelecek.

Hikayemiz, yıllar önce ailesinden koparılmış ve bambaşka bir yaşama mecbur bırakılmış küçük Ömer’in, ablası bildiği Meryem’le hayata tutunma çabasını konu almaktadır.

Ancak Ömer’in öz babasıyla karşılaşması sonucu kartlar yeniden dağıtılacak hiç kimsenin hayatı eskisi gibi olmayacaktır.

Yapım: Stellar Yapım

Yapımcı: İnci Gülen Oarr

Senaryo Danışmanı: Mehmet Uyar

Hikaye-Öykü: Meryem Temiz, Sinem Şengünü, Yasemin İnal Avcı

Senaryo: Bedirhan Toprak, Cavidan Balcı, Elif Yılmaz, Emek Fulya Tanrıkulu, Hazel Sevim Ünsal, Murat Özdemir, Münevver Yıldız

Yönetmen: Cem Tabak

Oyuncular: Gizem Arıkan (Meryem), Emre Mete Sönmez (Ömer-Efe), Ali Yasin Özegemen (Levent), Ayşen İnci (Ulviye), Özgür Özberk (Tekin), Elif Erol (Hülya), Utku Çorbacı (Bahadır), Cemre Melis Çınar (Melis), Emre Çaltılı (Cemil), Hasan Ballıktaş (Durmuş), Canan Karanlık (Neriman), Sezgin Irmak (Doğan), Tuğba Tutuğ (Ayşe), Emek Büyükçelik Uyar (Safiye), Nuray Erkol (Aysel), Ceren Yavuz (Aslı), Ozan Turan (Yaşar), Mert Ateş (Çıta), Erdem Eren Ayaz (Çamur), Sayid Ege Yıldırım (Minik), Ada Çapa (Dilsiz)