Ana sayfa Dizi Fragmanları Yaralı Kuşlar 3 Eylül Salı 102. Bölüm Fragmanı İzle

Yaralı Kuşlar 3 Eylül Salı 102. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kanal D ekranında yayınlanmakta olan günlük dizi Yaralı Kuşlar 102. Bölümüyle ekrandaki yerini alacak. Dizinin 102.bölümünü 3 Eylül Salı günü izleyebilirsiniz.Peki yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor. Fragmanda önemli detaylar bulabilirsiniz. Meryem, Tekin’den kurtulabilecek mi?

Meryem, Tekin’in kendisine dokunmasını bile istemezken onunla evlenir ve aynı evde yaşamaya başlar. Levent ise Meryem’den başka hiçbir şeyi düşünemez bir haldedir. Ayşe, Cemil’le olan sahte evliliğini daha fazla uzatmak istemez ve boşanmak istediğini Cemil’e söyler. Cemil, her ne kadar Ayşe’den boşanmak istemese de Ayşe bu kararını annesi ve Cemil’in babaannesine anlatmak ister. Peki Meryem’in Tekin’den kurtulma çabaları başarılı olacak mı?

Yaralı Kuşlar yeni bölümüyle hafta içi her gün 16.00’da Kanal D’de!

Yapım: Stellar Yapım

Yapımcı: İnci Gülen Oarr

Senaryo Danışmanı: Mehmet Uyar

Hikaye-Öykü: Meryem Temiz,Sinem Şengünlü, Yasemin İnal Avcı

Senaryo: Bedirhan Toprak, Cavidan Balcı, Elif Yılmaz, Emek Fulya Tanrıkulu, Hazel Sevim Ünsal, Murat Özdemir, Münevver Yıldız

Yönetmen: Cem Tabak

Oyuncular: Gizem Arıkan (Meryem), Emre Mete Sönmez (Ömer-Efe), Ali Yasin Özegemen (Levent), Ayşen İnci (Ulviye), Özgür Özberk (Tekin), Elif Erol (Hülya), Utku Çorbacı (Bahadır), Cemre Melis Çınar (Melis), Emre Çaltılı (Cemil), Hasan Ballıktaş (Durmuş), Canan Karanlık (Neriman), Sezgin Irmak (Doğan), Tuğba Tutuğ (Ayşe), Emek Büyükçelik Uyar (Safiye), Nuray Erkol (Aysel), Ceren Yavuz (Aslı), Ozan Turan (Yaşar), Mert Ateş (Çıta), Erdem Eren Ayaz (Çamur), Sayid Ege Yıldırım (Minik), Ada Çapa (Dilsiz)