Ana sayfa Dizi Haberleri Yaralı Kuşlar dizisi Türkiye’de önemsenmedi ama yurt dışında büyük iş başardı!

Yaralı Kuşlar dizisi Türkiye’de önemsenmedi ama yurt dışında büyük iş başardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında 1 Nisan 2019 tarihinde başlayan günlük dizi Yaralı Kuşlar, toplam 165. bölüm ekranda kalmayı başarmıştı. Dizi beklenen ilgiyi görmediği için sadece 1 sezon ekranda kalabildi. 29 Kasım 2019 tarihinde final yapan dizide başrollerde Gizem Arıkan, Emre Mete Sönmez, Ali Yasin Özegemen, Ayşen İnci, Özgür Özberk, Elif Erol ve Melis Cemre Çınar gibi genç isimler yer aldı.

Müziklerini Murat Evgin’in bestelediği Yaralı Kuşlar, Stellar Yapım tarafından her bölümü 55 dakika olarak çekildi. Dizi Türkiye’de beklenen ilgiyi görmedi. 165 bölüm devam etmesi ise hatırı sayılır bir izleyici grubunun çabaları sonucunda oldu.

Yaralı Kuşlar dizisi Türkiye’de beklediğini bulamadı ama Güney Amerika’da diziye ilgi büyük oldu.Dağıtımı Eccho Rights firması tarafından yapılmakta olan Yaralı Kuşlar, Güney Amerika ülkelerinde çok beğenilen bir Türk dizisi oldu.

Şirketin Latin Amerika temsilcisi Barbora Suster, temsil ettikleri Yaralı Kuşlar dizisinin bölgede önemli başarılara imza attığına dikkat çekti.

Yaralı Kuşlar’ın bu başarısının ardından Kuzey Yıldızı ve Yemin dizisi de bölgede birçok ülke tarafından satın alındı.