Ana sayfa Sinema Biz Böyleyiz filmi Netflix’te! Ünlü oyuncular çok mutlu!

Biz Böyleyiz filmi Netflix’te! Ünlü oyuncular çok mutlu!

tarafından ker_def

2019 yılının yaz aylarında çekimleri yapılan Biz Böyleyiz isimli film, Ocak ayında sinemalarda izleyicilerle buluşmuştu. Filmde çok ünlü isimler yer aldı.

Hümeyra, Berrak Tüzünataç, Engin Öztürk, Şebnem Bozoklu, Özge Özpirincçi, Meriç Aral ve Boran Kuzum’un başrollerini paylaştığı filmi Caner Özyurtlu yönetti. Başrol oyuncuları günlerdir filmin Netflix’te yayınlanacağını da sosyal medya hesaplarından takipçilerine duyurdular…

Biz Böyleyiz’in Netflix’te gösterimi 12 Haziran Cuma günü itibariyle başladı. İzleyicilerin ilgi gösterip göstermeyeceği de merak konusu oldu.

Biz Böyleyiz filminin hikayesi ise şöyle: Çocukluk ve gençlik dönemleri bir arada geçmiş bir grup yazlık arkadaşı, ellerinde büyüdükleri Nezihe’nin (Hümeyra) rahatsızlandığı haberiyle, İstanbul’dan İzmir’deki Nezihe’nin evine doğru yola çıkar. Yıllar sonra ilk kez birkaç günlüğüne bir arada kalmak zorunda olan, birbirine zıt karakterlerle dolu ekibi, sürpriz gelişmeler, geçmiş hesaplaşmalar ve içine düşülen birbirinden komik olaylar beklemektedir.