Ana sayfa Sosyal Medya İsmail Ege Şaşmaz’ın yeni rol öncesi duyguları karışık! Hem Barış Akarsu’ya benziyor hem de onun öldüğü yaşta!

İsmail Ege Şaşmaz’ın yeni rol öncesi duyguları karışık! Hem Barış Akarsu’ya benziyor hem de onun öldüğü yaşta!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İsmail Ege Şaşmaz, kendisi ve sevenleri adına çok anlamlı bir projeye başlıyor! Genç ve başarılı oyunculardan İsmail Ege Şaşmaz, bu sezonun başında El Kızı isimli Fox TV dizisinin başrolünde yer aldı. Sevda Erginci ile birlikte etkili bir performans ortaya koyan oyuncu, dizinin düşük reyting alması nedeniyle hikayenin erken bitirilmesinin şanssızlığını yaşadı.

Elkızı dizisinin ardından birçok teklif alan İsmail Ege Şaşmaz, 1979 Bartın doğumlu olan ve 2007 yılının Temmuz ayında bir trafik kazasında yaşamını yitiren müzisyen Barış Akarsu’nun hayatını canlandıracak.

Yeni projesinin kendisi için çok anlamlı olduğunu belirten İsmail Ege Şaşmaz, heyecanlı olduğunu belirterek şunları söyledi. “Her şey yolunda, güzel gidiyor. Çok anlamlı bir projeye başlıyorum. Barış Akarsu’yu oynayacağım. İnşallah üstesinden geleceğim. Onun yolculuğu var. Onun çalışmaları var.”

Projede sadece kendisinin belli olduğunu ve ön hazırlıkların da devam ettiğini belirten İsmail Ege Şaşmaz, film hakkında detay vermek istemedi. Senaryo konusunda detay veremeyeceğini anlatan oyuncu, çok duygusal bir durumda olduğunu belirtti.

“Barış Akarsu’ya benziyorum” diyen oyuncu, şu anda farklı duygular yaşıyor. İsmail Ege Şaşmaz, “Onun şarkılarını çok seviyorum. Onları söylüyorum. Çok tuhaf oldu. Onun vefat ettiği yaştayım, o da çok ayrı bir anlam katıyor bana. O yüzden üstesinden gelmeye çalışacağım” dedi.

Lise yıllarında müzikle ilgilendiğini, şarkı söylediğini anlatan oyuncu, Barış Akarsu’yu canlandırabilmek için de dersler alıyor. Şan dersi aldığını ve Barış Akarsu’ya yaklaşabilmek için gitar dersleri de almakta olduğunu belirten İsmail Ege Şaşmaz, saçlarını da uzatarak role hazır hale gelecek.

25 Kasım 1993 doğumlu olan İsmail Ege Şaşmaz’ın müzisyen Barış Akarsu’ya olan benzerliğinin yanı sıra, onun öldüğü yaşta olması da ayrı bir detay oldu. 28 yaşındaki oyuncu, bu rol için seçilebilecek en iyi isim olarak öne çıktı ve rolün üstesinden gelmek için de yoğun şekilde hazırlık yapıyor.