Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisi biter bitmez Pınar Deniz yeniden sete girdi!

Yargı dizisi biter bitmez Pınar Deniz yeniden sete girdi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yargı dizisinin yıldızı Pınar Deniz dur durak bilmiyor. Kanal D’nin sezona damgasını vuran dizisi Yargı’da avukat ‘Ceylin karakteriyle büyük beğeni toplayan yetenekli oyuncu, dizinin sezon finali yapmasının ardından Avcı dizisi için sete girdi.

Oyuncu, 14 Haziran’da 42 ülke ile birlikte Türkiye’de de yayın hayatına başlayacak olan Disney Plus için çekilen Avcı adlı dizide Uraz Kaygılaroğşu ile başrolü paylaşıyor.

Pınar Deniz, dizinin çekimlerinin başladığını instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.Ünlü oyuncu,  hayranlarına setten selam gönderdi.

Yargı dizisi final yapar yapmaz Pınar Deniz yeniden sete girdi! 86

Pınar Deniz, ismi önce SüperStar olarak duyurulan ve daha sonra Avcı olarak belirlenen dizi ile hayranlarını yine şaşırtacak! Oyuncu, heyecanını paylaştığı videosunda “Disney Plus’da yayınlanacak olan dizimizin ilk set günü. Çok heyecanlıyım. Bakalım, Disney Plus’ta yakında” diye konuştu.

Uraz Kaygılaroğlu’nun  bir polisi canlandıracağı dizide Pınar Deniz ise kendisini sanatçı olarak gizleyerek suçlu olarak gördüğü kişileri öldüren ve özellikle kurbanlarını kadına, çocuklara, hayvanlara veya hayata zarar veren insanlar arasından seçen bir seri katili canlandırıyor.

Yargı dizisinde adalet için mücadele veren bir avukatı oynayan Pınar Deniz bu defa kendi adaletini sağlayan bir karaktere hayat verecek.

Bir süredir hazırlıkları devam eden dizinin çekimlerinin başlaması ile heyecan da doruğa çıktı. Dizinin kadrosunda ayrıca Ahmet Rıfat Şungar, Tolga Tekin ve Şebnem Hassanisoughi de yer alıyor.