Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisi ekibi ne kadar da şanslı, yabancı dizi hayranları projeyi adeta sahiplendi!

Yargı dizisi ekibi ne kadar da şanslı, yabancı dizi hayranları projeyi adeta sahiplendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisine yabancı dizi hayranlarının sahip çıkması çok anlamlı bir organizasyon ile oldu! Zaten iki sezondur başarıdan başarıya koşan Yargı dizisine yurt dışından da büyük ilgi olduğu biliniyor.

Farklı ülkelere satış yapılarak dünyanın farklı bölgelerinde de Türk dizilerine ilgi duyan kitleyi kendisine çeken Yargı dizisi, üçüncü sezonda da değişen hikayesi ile milyonlarca izleyiciyi heyecandan heyecana sürükleyecek.

Senarist Sema Ergenekon’un yeni sürprizlerinin merakla beklendiği bir ortamda, yabancı dizi hayranları Yargı için güzel bir üçüncü sezon motivasyonu hazırladı.

New York’un kalbindeki reklam panosunda Yargı dizisinin üçüncü sezonuna yönelik klibin yayınlanması diziye gösterilen ilginin de bir sonucuydu. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun dizideki sahnelerinin yer aldığı tanıtım klibi ile birlikte Yargı dizisinin yurt dışındaki hayranlarının projeyi ne kadar çok benimsediği bir kez daha ortaya çıktı.

Kaan Urgancıoğlu da twitter hesabından bu durumdan etkilendiğini gösteren bir paylaşım yaptı.

Aylardır bu sürprize hazırladıklarını belirten dizinin hayranları, üçüncü sezonun ilk sürprizini yapmış oldu.

New York kentinin kalbinde Yargı dizisinin üçüncü sezonunun kutlanması hem anlamlı hem de şık bir organizasyon olarak kayıtlara geçti.

Dünyayı fetih edeceği mesajını vererek Yargı dizisine inandıklarını ortaya koyan izleyiciler, projeye duydukları güveni de ortaya koymuş oldu.