Ana sayfa Sosyal Medya Serkan Çayoğlu’nun dünya çapındaki hayranlarının heyecanla dolup taşıyor!

Serkan Çayoğlu’nun dünya çapındaki hayranlarının heyecanla dolup taşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Serkan Çayoğlu, uzun bir aradan sonra yeniden dizi setlerine dönüş yaptı. Oyuncu, Ayça Ayşin Turan ile birlikte Fox TV ekranında yayınlanacak olan Kader Bağları isimli dizinin başrolünde bulunuyor.

Dizi iki farklı dünyası olan Kerem ile Sevda karakterlerinin aşk ve hayat ile mücadele sınavlarını konu alıyor. Birbirlerinden farklı karakterlerin kesişen hayatları bambaşka bir noktaya doğru savrulacak ve dram dolu hikaye de izleyenleri ekran başına toplayacak.

En son Kıbrıs Zafere Doğru isimli TRT1 dizisiyle televizyon ekranında yer alan Serkan Çayoğlu, uzun süredir hazırlandığı bu proje için bir hayli iddialı. Oyuncu, izleyicilerin ilgisini çekecek olan güçlü bir hikaye ile yeniden hayranlarının karşısına çıkacak.

Hem yurt içinde hem de yurt dışındaki birçok hayranı heyecanla 30 Eylül Cumartesi akşamı ilk bölümün yayınlanmasını bekliyor.

Serkan Çayoğlu'nun dünya çapındaki hayranlarının heyecanla dolup taşıyor! 8

Ayça Ayşin Turan ile Serkan Çayoğlu ikilisinin başroldeki uyumu ve performansları da çok merak ediliyor.

Yayınlanan tanıtımları ve hikayesiyle dikkat çeken, FOX’un merakla beklenen dizisi Kader Bağları’nın yayın tarihinin belli olması da izleyicilerin heyecanını artırdı.

Gönül Dağı ve Kardeşlerim isimli güçlü projelerin yer aldığı Cumartesi akşamları artık yepyeni bir dizi daha başlıyor.

ader Bağları, yolları bir üzüm bağında kesişen iki gencin tutkulu, delidolu sevdalarının öyküsünü; iki ayrı dünyanın insanı Kerem ve Sevda’nın aşk ve mücadele sınavını konu alıyor.

Serkan Çayoğlu'nun dünya çapındaki hayranlarının heyecanla dolup taşıyor! 9

“Aşk Kaderi Yenmektir” mottosuyla yola çıkan dizinin yönetmenliğini Benal Tairi’nin yaparken, senaryosunu ise Sema Ali Erol kaleme alıyor.

“Kader Bağları” 30 Eylül Cumartesi günü ilk bölümü ile heyecanla bekleyen izleyicilerle buluşacak.