Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisi sayesinde Pınar Deniz hayatında bir ilki yaşadı!

Yargı dizisi sayesinde Pınar Deniz hayatında bir ilki yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pınar Deniz, Vatanım Sensin isimli dizideki Yıldız karakteri ile popüler oldu. Daha önce de dizilerde rol aldı ama Vatanım Sensin oyuncunun kendisini en iyi gösterdiği proje olarak öne çıkmıştı.

Şimdi ise Yargı dizisinde Ceylin karakterinde tecrübelerini ortaya koyan bir Pınar Deniz gerçeğini izliyoruz. 2014 yılında kariyerine Sil Baştan isimli dizideki Evrim karakteri ile başlayan oyuncu, son dönemin ismi en çok konuşulan kadın oyuncularından birisi konumuna geldi.

Üst üste başarılı projelerde ve iyi roller ile öne çıkan Pınar Deniz, Yargı dizisi sayesinde ise kariyerinin zirvesine çıktı. Bu durum dünya çapında oyuncu arşivini tutan IMDB’nin listelerinde Pınar Deniz’in Türkiye’de ilk kez birinci sıraya yükselmesini sağladı.

Pınar Deniz, dünya listesinde ise 11 milyonu aşkın isim arasından 220. olarak büyük bir gurur yaşattı.

Yargı dizisi sayesinde Pınar Deniz hayatında bir ilki yaşadı! 7

1993 yılında Adana’da dünyaya gelen oyuncu, yükselişini adım adım ve sindirerek gerçekleştirdi. Her rolünden büyük dersler çıkartan ve deneyimler biriktiren oyuncu, Yargı’daki performansı ile ne kadar iyi bir noktaya geldiğini kanıtladı.

Aşk 101 dizisindeki partneri Kaan Urgancıoğlu ile de çok iyi bir dizi çifti olmasıyla öne çıkan Pınar Deniz, sosyal medyada da ismi en çok konuşulan kadın yıldızların arasında bulunuyor.

Pınar Deniz, geçtiğimiz ay IMDB’nin Türkiye sıralamasında birinci olduktan sonra şimdi de 11 milyonu aşkın uluslararası isimden oluşan dünya sıralamasında 220. sıraya kadar yükseldi.

Oyuncu, bu yükselişiyle dünya sıralamasında ilk 250 isim arasına girmeyi başaran 12. Türk oyuncu olarak göz doldurdu.