Ana sayfa Dizi Haberleri Veda Mektubu dizisinde Nurgül Yeşilçay ile Rabia Soytürk’ün yüksek enerjisi sönüp gitmesin!

Veda Mektubu dizisinde Nurgül Yeşilçay ile Rabia Soytürk’ün yüksek enerjisi sönüp gitmesin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Veda Mektubu dizisi pazartesi akşamları Kanal D ekranında yayınlanıyor ve izleyiciler de hikayenin nasıl gelişeceğini merakla bekliyor. Geçmişte yaşanan bir aşkın acısının yıllar sonra ortaya çıkması ve kızının hayatına etki etmeye çalışan Alanur’un hırsı 3. yeni bölümde herkesin dikkatini çekecek.

Nurgül Yeşilçay’ın canlandırdığı Alanur karakteri ile Rabia Soytürk’ün canlandırdığı Aslı, iyi bir anne kız görüntüsü çiziyor. Onların kavgaları da izleyicilere kendi hayatlarından bazı detayları hatırlatıyor. Sosyal medyada da bazı izleyiciler, ‘tam bir anne kız kavgası’ gibi yorumlarla dizinin 3. bölümünde yaşanacak büyük hesaplaşmaya dikkat çekiyor.

Aslı genç yaşından dolayı aklı bir karış havada olsa da annesi kendi geçmişindeki acıları da düşünerek onu farklı bir yola çekmeye çalışıyor. Ancak gençliğin getirdiği pervasızlık ile hareket eden Aslı’nın annesini hiç dinlememesi ve kendi bildiği yoldan gitme isteği de toplumdaki genel havayı yansıtıyor.

Veda Mektubu dizisinde Nurgül Yeşilçay ile Rabia Soytürk'ün yüksek enerjisi sönüp gitmesin! 7

Gençlerin kendi kararlarını alıp, bunların sonuçlarını da kendilerinin yaşama isteğine karşı, ailelerinin onları korumak adına, geçmişin acılarına takılı kalması gibi bir paradoks da dizide kendini hemen belli ediyor.

Veda Mektubu dizisinin düşük gelen reytingleri büyük bir tehlike ve hikayenin izleyicilerde yeterince ilgi görmemiş olması da şaşırtıcı oldu.

Oysa ki; Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk ile Emre Kıvılcım gibi önemli isimlerin başrolündeki projenin çok daha iyi sonuçlar elde etmesi beklenirdi.

Kanal D, henüz yeni başlayan ve büyük iddia ile yayına sürdüğü Veda Mektubu dizisinin tutmasını çok istiyor ama, reytingler düşük gelmeye devam ederse proje için can sıkıcı bir durum oluşacak.

Bu kadar iyi bir kadro, etkileyici bir hikaye sonucunda elde edilen düşük reytingler ile Veda Mektubu dizisinin kısa sürede ekrana veda etmesi gibi bir endişesi bulunan izleyiciler, daha fazla tanıtım yapılmasını talep ediyor.

Nurgül Yeşilçay ile Rabia Soytürk enerjisini ekranda daha uzun süre görmek isteyenler için sosyal medya paylaşımlarında Kanal D’yi diziyi daha fazla tanıtması konusunda teşvik etmeye çalışıyor.