Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde Ceylin ve Ilgaz boşanıyor mu? Yeni bölümde öyle sözler söylenecek ki yüreğinizi yakacaklar!

Yargı dizisinde Ceylin ve Ilgaz boşanıyor mu? Yeni bölümde öyle sözler söylenecek ki yüreğinizi yakacaklar!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisi, 2. sezonuyla da izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Dizinin her bölümünde ayrı bir heyecan yaşanırken, beklenmeyen gelişmelerle izleyenlere büyük ters köşeler yaşatıyor senarist!

Sema Ergenekon’un güçlü kalemi ile Yargı dizisinin senaryosu, her hafta izleyiciyi yepyeni gelişmelerle birlikte bambaşka olaylara götürüyor! Cinayetler hızla çözülüyor, sırlar bir bir dökülüyor, yalanlar tek tek ortaya çıkıyor!

Her hafta izleyiciye ‘Daha ne olabilir ki?’ duygusu yaşatılırken aynı zamanda çözülen olaylar ve soruların yerini yanıt arayan yeni sorular ve karmaşık olaylar alıyor! Dizinin kuyu cinayetleri ile açılan hikayesinde Yekta’nın intikam planları üzerine kurulu bir dizi olay Ceylin, Ilgaz, Pars ve Eren üzerine kuruluyor.

Yekta, önce Burak’ın kuyu cinayetlerinin katili olduğunu öğrenip olaya nefret ettiği dörtlüyü sararken, ardından Çınar’ın eline silahverdirtip Serdar meselesine aileyi doladı! Çınar’ın Gül’ü çağırıp Serdar’dan intikam almasını sağlaması ile de olaylar çığırından çıktı. Ellerini ovuşturan Yekta, Ilgaz’ın ve Ceylin’in ailesinin Serdar cinayetine karışmasıyla büyük sevinç yaşıyor!

Yargı dizisinde Ceylin ve Ilgaz boşanıyor mu? Yeni bölümde öyle sözler söylenecek ki yüreğinizi yakacaklar! 9

Parla’nın Serdar’ı öldürdüğü görüntüleriyle Ceylin’i tehdit eden Yekta, ona ‘Benim için birini öldüreceksin’ demişti! Ceylin bunu asla yapmayacağını söylerken Yekta, görüntüleri Ilgaz’a gönderdi! Böylece Ceylin’in Ilgaz’dan sakladıkları ortaya çıktı! Ceylin, yeğenini adalete teslim etmeden önce bir gece ailesi ile kalması için Ilgaz’ı ikna etti. 48. bölüm sonunda Ceylin, yeğenini yurt dışına kaçırmaya çalışırken Ilgaz onu havalimanında yakaladı!

Yargı dizisinde Ceylin ve Ilgaz boşanıyor mu? Yeni bölümde öyle sözler söylenecek ki yüreğinizi yakacaklar! 10

İşte bu olayla birlikte Ilgaz ve Ceylin’in aralarında büyük bir duvar oluşacak! Birbirlerine aşık çiftin Kapadokya’daki romantik anları da muhtemelen son anlar olacak! 49. bölüm fragmanında Ilgaz ve Ceylin’in elele tutuşarak hakim karşısında durdukları ve sonra ellerini ayırdıkları o sahne, “Ayrılıyorlar, boşanıyorlar” tahminlerini yaptırmakta!

Yargı dizisinde Ceylin ve Ilgaz boşanıyor mu? Yeni bölümde öyle sözler söylenecek ki yüreğinizi yakacaklar! 11

Neler olduğunu yeni bölümde hep birlikte izleyeceğiz ama 49. bölümde Ceylin ve Ilgaz adına izleyici derin duygular içinde kalacak! Ilgaz’ın yaşananlardan sonra Ceylin’e olan kızgınlığının yanı sıra içinde yaşadığı ikilem de fragmana şu sözlerle yansıdı: “İnan içim paramparça. Sensiz nasıl yaşarım hiç bir fikrim yok bilmiyorum. Seninle nasıl yaşarım onu da bilmiyorum. Lanet olsun, hiç bir şey bilmiyorum şu an.”

Ilgaz’ın tavrına karşılık Ceylin de paramparça bir durumda! Bir yanda yeğeni ve ailesi, bir yanda en büyük aşkı! Ilgaz’ın doğrularıyla kendi doğruları çarpışırken Ceylin’in “Benim senin katılığında çiçek açmam imkansız!” sözleri de fragmandan çınlıyor!

49. bölüm, izleyenler için hayli dramatik sahnelerle geliyor! İşte yeni bölüm fragmanı…