Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinde de üçüncü sezondan ilk mesaj heyecan yarattı!

Yargı dizisinde de üçüncü sezondan ilk mesaj heyecan yarattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’de izleyicilerin büyük beğeni ile takip ettiği, yurt dışında da birçok ülkede yayınlanarak önemli bir başarı kazanan Yargı dizisinde üçüncü sezon heyecanı yaşanıyor.

Özellikle de Senarist Sema Ergenekon’un yeni sezonda nasıl bir hikaye düzeni ile izleyicilere sürpriz yapacağı en çok merak edilen konu oldu. Kaan Urgancıoğlu’nun canlandırdığı Savcı Ilgaz karakterinin hikayedeki durumunu da çok merak eden dizi hayranları, Yargı projesinin 3. sezonunda çok önemli yenilikler yaşanmasını bekliyor.

Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisinin başarılı partnerliğinde Yargı dizisi ilk iki sezonda çok büyük başarılar kazandı. Pazar akşamlarının en çok izlenen dizisi olmayı bir çok kez elde eden Yargı projesi, 3. sezon için de çok iddialı gözüküyor.

Yurt dışında da geniş bir coğrafyaya yayılan ve çok farklı kültürlerdeki insanları bile derinden etkileyen Yargı dizisinde 3. sezondan ilk paylaşım senarist Sema Ergenekon’dan geldi.

Yargı dizisinin yeni bölüm senaryosunun hazır olduğunu yaptığı paylaşım ile ortaya koyan Sema Ergenekon, 64. bölümü heyecanla bekleyenleri de meraklandırdı.

“Beni bu kadar heyecanlandıran çok az şey oldu” şeklideki söz ile de Yargı dizisinin yeni sezonu için etkileyici bir mesaj veren senaristin sosyal medya paylaşımı hayranlar tarafından büyük ilgi ile karşılandı.

Yargı dizisinde de üçüncü sezondan ilk mesaj heyecan yarattı! 7