Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde katil bulundu sanıyorsunuz ama bir tuhaflık var bu işte!

Yargı dizisinde katil bulundu sanıyorsunuz ama bir tuhaflık var bu işte!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Pazar akşamları izleyenleri ekrana kilitleyen Yargı dizisi, yeni sezona da hızlı bir giriş yaptı! Kuyuda bulunan ve içlerinde Neva’nın da olduğu cansız bedenlerden sonra Ceylin’in kaçırılması, olayları iyice çıkmaza götürdü!

Eren, Ilgaz, Pars ve Derya’nın canla başla Ceylin’i bulmak için verdiği çabada kimi zaman çaresiz anlar yaşanıyor! Ilgaz’ın adım adım büyük bir dikkatle izini sürdüğü ipuçları ile birlikte, Ceylin ve kaçırılan diğer kişilerin eski konakta tutulduğu öğrenilecek yeni bölümde.

40. bölümüyle 23 Ekim Pazar akşamı ekranda olacak Yargı dizisi. Yeni bölümden gelen fragmanda Ceylin ve diğerlerinin kurtarılıp kurtarılmayacağı merak konusu. Ancak kafaları karıştıran bir durum var ki iki haftadır sürüyor!

Geçtiğimiz hafta yayınlanan 39. bölüm öncesinde katilin bulunacağı izlenemini veren bir paylaşım yapılmıştı Yargı’nın sosyal medya hesabından.

Yargı dizisinde katil bulundu sanıyorsunuz ama bir tuhaflık var bu işte! 8

Bu paylaşımla izleyici de heyecanla ekran karşısına geçti! Ceylin ve diğerlerinin tutulduğu mekanda muhabir Burak bir anda ortaya çıktı! Ceylin’i olduğu gibi izleyiciyi şoke eden bu gelişme ile birlikte “Katil Burak’mış” çıkarımı yapıldı.

Fakat dizinin bölüm sonunda Yargı’nın hesaplarından yapılan paylaşımlarla birlikte Burak’ın katil olmasının kesinlik kazanmadığı da ortaya çıktı! En son yapılan paylaşımlardan birisinde de “Ilgaz’ın teorisine göre katil Burak Yıldırım. Ceylin şimdi ne yapacak!” sorusu soruluyor!

Yargı dizisinde katil bulundu sanıyorsunuz ama bir tuhaflık var bu işte! 9

Ancak buradaki “Ilgaz’ın teorisine göre…” notu, Burak’ın katil olma ihtimalini azaltıyor! Böylece izleyenlerin ilk etapta gördüğü ve algıladığının ötesinde bir başka kişi ya da kişilerin olduğu tahminleri artıyor! Tam bir şaşırtmaca olarak sürdürülen bu durumun nereye varacağı merak konusu. Fakat kafaların bilerek, biraz da heyecanı arttırmak, hedef şaşırtmak için yapıldığı da anlaşılıyor!