Ana sayfa Dizi Haberleri Akın Akınözü’nün Tuzak dizisine övgü yağmuru başladı, yurt dışı ilgisi çok güçlü!

Akın Akınözü’nün Tuzak dizisine övgü yağmuru başladı, yurt dışı ilgisi çok güçlü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Akın Akınözü ile Bensu Soral ikilisini buluşturan, tv8 ekranında ilk bölümü yayınlanan Tuzak dizisiyle ilgili çok olumlu gelişmeler yaşanıyor. Talat Bulut ve Rıza Kocaoğlu’nun da başrolünde yer aldığı dizi bir intikam hikayesi olarak izleyicilerin karşısına çıktı.

Çarşamba akşamları zorlu reyting yarışında Hayat Bugün isimli Show TV dizisi ile birlikte artık Tuzak da izleyicileri kendisine çekmek için sahneye çıktı. Sosyal medyada Tuzak dizisi en çok konuşulan konuların başında gelerek, izleyiciler tarafından öne çıkartıldı. Dizinin hikayesi ve akıcılığı konusunda çok olumlu yorumlar yapıldı.

Özellikle de Akın Akınözü hayranlarının ilk bölümü çok beğendiklerini belirten yorumları, dünyanın dört bir yanındaki dizi sevenler tarafından ifade ediliyor. Tuzak dizisine adeta bir övgü yarışı başladı.

Akın Akınözü’nün kalitesini ortaya koyan bir dizi ile yeniden ekrana döndüğü düşüncesinde olan izleyiciler, çok başarılı bulduklarını ve dizinin farklı bir havasının olduğunu düşünüyor.

Akın Akınözü'nün Tuzak dizisine övgü yağmuru başladı, yurt dışı ilgisi çok güçlü! 7

Aksiyon sahneleriyle de izleyenleri tatmin eden Tuzak dizisinin ilk bölümünün ardından sosyal medyada özellikle de yabancı ülkelerdeki dizi hayranlarının binlerce paylaşım yapması da dikkatlerden kaçmadı.

Hercai dizisiyle büyük popülerlik elde eden Akın Akınözü’nün hayranlarından oluşan bu kitlenin genel olarak İspanyolca konuşulan ülkelerde yoğun bir şekilde bulunduğu mesajlardan anlaşılıyor.

Bensu Soral ile Akın Akınözü uyumunun da iyi olduğunu ve etkileyici bulduklarını belirten dizi hayranları, şimdiden sabırsızlıkla ikinci bölümü beklediklerini belirten yorumlarla dikkatleri çekiyor.

Twitter ortamında Tuzak dizisi trend topic de oldu ve dünyanın birçok ülkesinde de öne çıkan başlıklardan birisi haline geldi. Bu haliyle de Tuzak dizisinin iyi bir başlangıç yaptığını, ayrıca izleyenlerin övgü yarışı içinde binlerce paylaşımda bulunmakta olduğunu belirtelim.

Akın Akınözü’nün Umut karakterinin çok açık sözlü olmasına dikkat çeken hayranlar, oyuncunun karizmasını yansıttığını ve sert bakışlarının da ona farklı bir hava kattığını düşünüyor.

Tuzak dizisinin ikinci bölümünü 26 Ekim Çarşamba akşamı tv8’de izleyebilirsiniz. İşte ikinci bölümden ilk fragman: